fbpx

Άγιαξ: Αποχωρούν το καλοκαίρι οι Τίμπερ και Κούντους

Άγιαξ: Αποχωρούν το καλοκαίρι οι Τίμπερ και Κούντους

Ο Τζούριεν Τίμπερ επιβεβαίωσε πως το καλοκαίρι θα φύγει από τον Αγιαξ και θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Το ίδιο και ο Μοχάμεντ Κούντους, με τους δύο παίκτες να κοιτούν προς την Αγγλία.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να ενισχύσει περισσότερο τα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς βλέπει τα προβλήματα από τις εμφανίσεις των Μαγκουάιρ και Λίντελοφ, ενώ ο Ραφαέλ Βαράν αντιμετωπίζει συχνά τραυματισμούς, και θα κινηθεί στη θερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού.

Ο Ολλανδός τεχνικός επιμένει και θέλει να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Τίμπερ από τον Αγιαξ. Αυτός τον ανέδειξε στην πρώτη ομάδα και θεωρεί πως ο 20χρονος Ολλανδός στόπερ μπορεί να δώσει λύσεις στους «κόκκινους διαβόλους».

Το περασμένο καλοκαίρι κινήθηκε για την απόκτηση του, αλλά τελικά ο Τίμπερ πείστηκε να παραμείνει στο Αμστερνταμ. Τώρα η Γιουνάιτεντ επανέρχεται για την απόκτηση του ενόψει της νέας σεζόν και το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φθάσει τα 65 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του ο 22χρονος Γκανέζος επιθετικός ειδοποίησε ήδη τη διοίκηση της ολλανδικής ομάδας πως το καλοκαίρι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο Κούντους έχει προτάσεις από Αρσεναλ και Νιούκαστλ. «Νομίζω πως και για τον Αγιαξ είναι η καλύτερη στιγμή για να τον παραχωρήσει», τόνισε σχετικά η ατζέντης του Αφρικανού άσου, Τζένιφερ Μεντέλεβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο