fbpx

Γουέστ Χαμ – Λιντς 3-1: Παρέμειναν στην Premier League τα Σφυριά – Έπιασε την Ευρώπη η Μπράιτον

Γουέστ Χαμ – Λιντς 3-1: Παρέμειναν στην Premier League τα Σφυριά – Έπιασε την Ευρώπη η Μπράιτον

Τα Σφυριά φιλοξένησαν την Λιντς, η οποία ήθελε πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης για να παλέψει για την σωτηρία της μέχρι τελευταία στιγμή και να είναι σχετικά άνετη όμως η Γουέστ Χαμ της έδωσε την χαριστική βολή καθώς νίκησε με 3-1.

Η Μπράιτον πήρε την νίκη με 3-1 κόντρα στην Σαουθάμπτον και θα κυνηγήσει μέχρι τελευταία στιγμή να βρεθεί πάνω από την Λίβερπουλ (έχει ήδη ωστόσο πιάσει τον στόχο της Ευρώπης).

Το ματς:

Γουέστ Χαμ – Λιντς

Η Λιντς μπήκε στο γήπεδο με μόνο σκοπό την νίκη και το έδειξε από νωρίς, αφού άνοιξε το σκορ με τον Ροντρίγκο στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Γουέστ Χαμ όμως, δεν ήθελε να μπει ούτε στο ελάχιστο σε μπελάδες και φρόντισε να φέρει το ματς στα ίσια με τον Ράις στο 31ο λεπτό και πήγε στα αποδυτήρια με το 1-1.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο συντηρητικά με το άγχος να είναι στα πόδια των παικτών της Λιντς, ενώ τα Σφυριά κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα για το γκολ της ανατροπής με τον Μπόουεν στο 72ο λεπτό. Ο Λαντσίνι στο 90+4′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Λιντς παρέμεινε στην 18η θέση και την ζώνη του υποβιβασμού και κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Premier League .

Γκολ:

Μπράιτον – Σαουθάμπτον

Φέργκιουσον 29′, 40′, Ελγιουνουσί 58′
Γκρος 69′

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο