fbpx

Γκουαρδιόλα για Ντε Μπρόινε: «Να ξέρατε πόσες φορές μου φωνάζει στην προπόνηση»

Γκουαρδιόλα για Ντε Μπρόινε: «Να ξέρατε πόσες φορές μου φωνάζει στην προπόνηση»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε που του φώναξε «σκάσε» την ώρα του ματς της Σίτι με την Ρεάλ,  απαντώντας  πως ο Βέλγος το συνηθίζει και στις προπονήσεις.

Το εν λόγω στιγμιότυπο σχολιάστηκε έντονα, από τη στιγμή που έγινε και σε ένα σημείο όπου η Σίτι προηγείτο με 2-0, αλλά ο Πεπ δεν το άφησε αναπάντητο και στις δηλώσεις του πριν από το ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τσέλσι (21/5, 18:00) έδωσε ευθέως, την απάντηση του, λέγοντας ότι αυτού του είδους οι «εκρήξεις» μεταξύ τους είναι σύνηθες φαινόμενο.

Αναλυτικά:

«Λατρεύω την αντίδραση του Κέβιν. Φωνάζουμε ο ένας στον άλλον και μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει αυτή η πλευρά του. Κάποιες φορές σε κάποια παιχνίδια όλα είναι flat και η ενέργειά του χρειάζεται. Δεν βλέπετε πόσες φορές μου φωνάζει στην προπόνηση.

Και αυτό χρειαζόμαστε από εκείνον. Γιατί μετά τη φωνή, έγινε ο καλύτερος του γηπέδου. Είναι απλά μέρος της στιγμής. Ήμασταν 2-0 μπροστά κι από το πρώτο λεπτό, την πρώτη ενέργεια του β’ μέρους, ο Γκουντογκάν έχασε την μπάλα μία φορά κι ο Κέβιν δύο ή τρεις φορές στη σειρά. Δεν χρειαζόμασταν τέτοιο παιχνίδι στο 2-0 κόντρα στη Ρεάλ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε ούτε μία αντίστοιχη ενέργεια. Στον αθλητισμό πρέπει να έχουμε απίστευτο έλεγχο του αγώνα. Αλλά ο Κέβιν έμεινε ήρεμος και έβγαλε μια τρομερή ασίστ. Πόσες φορές έχει συμβεί; Εκατομμύρια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο