fbpx

Ετοιμάζει την πρώτη πρόταση για Ράις η Άρσεναλ

Ετοιμάζει την πρώτη πρόταση για Ράις η Άρσεναλ

Την αρχική της πρόταση προς τη Γουέστ Χαμ για να κάνει δικό της τον Ντέκλαν Ράις ετοιμάζει η Άρσεναλ, που έχει σε πρώτη προτεραιότητα τον Άγγλο μέσο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της.

Έχοντας κερδίσει σημαντικό έδαφος, το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα βάσει της πορείας του, βαδίζει για την απόλυτη εκτόξευση τη νέα σεζόν, τόσο σε Premier League όσο και στο Champions League που θα επιστρέψει μετά από επτά ολόκληρα χρόνια.

Έτσι οι Gunners σκοπεύουν να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ, ξεκινώντας από τη μεσαία γραμμή και ιδανικά με τον Ντέκλαν Ράις.

Ο Άγγλος διεθνής μέσος της Γουέστ Χαμ αποτελεί τον Νο1 στόχο που έχουν θέσει στη μεταγραφική τους λίστα οι Λονδρέζοι, οι οποίοι σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ετοιμάζουν την προσφορά που θα καταθέσουν προς τους Χάμερς στο τέλος της σεζόν.

Η Άρσεναλ δεν έχει κάνει ακόμα την «κρούση» σε ένδειξη σεβασμού προς τη Γουέστ Χαμ που έχει μπροστά της έναν ευρωπαϊκό τελικό (Conference League) και οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο, με τους Κανονιέρηδες πάντως να είναι αποφασισμένοι να «κλείσουν» τον 24χρονο αμυντικό χαφ, η χρηματιστηριακή αξία του οποίου υπολογίζεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο