fbpx

Κούγιας: Πρέπει να ανησυχούν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Παναχαϊκή

Κούγιας: Πρέπει να ανησυχούν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ,  Πανιώνιος, Παναχαϊκή

Η απόρριψη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ της αίτησης αναψηλάφησης, που κατέθεσε ο Ηρακλής, για την υπόθεση του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή Μπογκντάν Μάρα, στον οποίο οφείλεται ποσό 200.000 ευρώ, προκάλεσε αντιδράσεις που μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Ο διοικητικός ηγέτης του γηραιού Στράτος Ευγενίου υποστήριξε ότι δεν θα «σβήσει» το χρέος, ενώ ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι δεν θα ασχοληθεί διοικητικά με τον Ηρακλή. Και οι δύο ανέφεραν ότι με βάση την απόφαση για τον Μάρα, παρόμοιες περιπτώσεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν η ΑΕΚ, ο Άρης και άλλες ομάδες.

Ο Κούγιας από την πλευρά του ανέφερε: «Δυστυχώς η δικαστική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, κατά τη νομική μου κρίση αποτελεί δεδικασμένο για όλες τις ΠΑΕ, οι οποίες διαλύθηκαν λόγω οικονομικών προβλημάτων και θα πρέπει να ανησυχούν εύλογα η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, η ΠΑΕ ΟΦΗ και άλλες σημαντικές δυνάμεις του ελληνικού ποδόσφαιρου».

Ο Ευγενίου είπε για το θέμα: «Άρης και ΑΕΚ έχουν πόσες τέτοιες υποθέσεις. Θα κρίνει αυτός εμένα; Στους παίκτες που θα χάσουν τη δουλειά τους τι θα πει; Εγώ στο ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα πληρώνω ενώ αυτός μόνο παίρνει και λέει μαλακ…».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο