fbpx

Τελικός Κυπέλλου: «Όχι» της ΕΛ.ΑΣ. σε παρουσία οπαδών ή μαθητών!

Τελικός Κυπέλλου: «Όχι» της ΕΛ.ΑΣ. σε παρουσία οπαδών ή μαθητών!

Η ελληνική αστυνομία αρνήθηκε το αίτημα των ομάδων για έστω περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Η ΕΛ.ΑΣ. ήταν θετική μόνο για 20 ονομαστικές διαπιστεύσεις για τα μέλη των διοικήσεων και τα στελέχη των ΠΑΕ.

Από την Ενωση έλεγαν πως, «δεν στάθηκε δυνατό καν να μπούμε σε τέτοια κουβέντα, με το που έγιναν τα αιτήματα για να εξεταστεί το αν και πόσοι ίσως να μπορούσαν να είναι στο γήπεδο, η Αστυνομία ξεκαθάρισε πως δεν δέχεται ούτε έναν».

Επίσης, η Αστυνομία, αλλά και η ΕΠΟ ήταν αρνητικές στην παρουσία μαθητών στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού. Υποστήριξαν πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας λόγω παρουσίας συνοδών, κηδεμόνων και γονέων.

Από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν παρόντες ο διευθύνων σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου από την διοργάνωση αγώνων της ΠΑΕ. Από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ.

Οι δύο ΠΑΕ δεσμεύθηκαν και θα προχωρήσουν και σε έκδοση αναλυτικών ανακοινώσεων, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως την ημέρα του τελικού όλες οι προσβάσεις στην πόλη του Βόλου θα έχουν αστυνομικά μπλόκα για να μην πάνε οπαδοί των δύο φιναλίστ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο