fbpx

Αυτός είναι ο Λινγκρ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Αυτός είναι ο Λινγκρ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Όντρεϊ Λινγκρ τον περασμένο Δεκέμβρη και φαίνεται πως ο Τσέχος παίκτης, επέστρεψε ξανά στους μεταγραφικούς στόχους του Τριφυλλιού.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Σλάβια Πράγας, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει ανάψει το πράσινο φώς για τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να τον φέρει στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, έχει δει τον παίκτη και στις δυο συναντήσεις του Παναθηναϊκού με την Σλάβια Πράγας το περασμένο καλοκαίρι για τα προκριματικά του Conference League.

Ο Λινγκρ, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα την σεζόν 17/18, από την ομάδα της Καρβίνα όπου κατέγραψε 80 συμμετοχές, 12 γκολ και 3 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2020, η Σλάβια Πράγας εντόπισε τον νεαρό άσο και θέλησε να τον κάνει δικό της , δίνοντας το ποσό των 450 χιλιάδων ευρώ.

Η ομάδα της Τσεχίας πίστεψε στον παίκτη και του έδωσε ρόλο βασικού και εκείνος μέχρι τώρα έχει δικαιώσει τους ανθρώπους της Πράγας, αφού σε 130 συμμετοχές έχει μετρήσει 38 γκολ και 11 ασίστ.

Την φετινή σεζόν, μοιάζει πιο παραγωγικός από ποτέ, αφού έχει παίξει σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σημειώσει 15 γκολ , ενώ έχει μοιράσει και 8 ασίστ. Στο παλμαρε του , μετράει 1 Πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα Τσεχίας.

Αυτή την στιγμή κοστολογείται ως ο τρίτος πιο ακριβός παίκτης της ομάδας του (4 εκατομμύρια ευρώ), και ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις ώστε να τον αποκτήσει.

Από τις 24/3/22 είναι διεθνής με τα χρώματα της χώρας του και έχει καταγράψει 6 συμμετοχές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο