fbpx

Ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο για Γκάνεα – Πάει και για αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός

Ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο για Γκάνεα – Πάει και για αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός

Τον Δεκέμβριο του 2022 ο Κρίστιαν Γκάνεα ήταν ένας αθλητής από τους πολλούς που περνούσε χωρίς κάποιο θέμα τον κωρονοϊό.

Αυτό καθώς δεν είχε καμία επιπλοκή, όλα έμοιαζαν με τυπική διαδικασία, αλλά στις αναλυτικές εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν σοβαρές επιπλοκές.

Ήταν αναγκασμένος για να ανέβει τον προσωπικό του Γολγοθά, με την ελπίδα να πέσουν οι τιμές και να του δοθεί το πράσινο φως για την επιστροφή του στα γήπεδα.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη αυτές τις τελευταίες μέρες. Ήταν ίσως οι πιο δύσκολες μέρες της καριέρας μου. Ο κορονοϊός έχει αφήσει το στίγμα του πάνω μου δυστυχώς και αυτή τη στιγμή η υγεία μου δεν μου επιτρέπει να έχω τον ενεργό ρόλο που θέλω στο ταξίδι που κάνει η ομάδα για να γράψει ιστορία»

Από τότε πέρασαν πέντε μήνες. Οι τελευταίες εξετάσεις, γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου, δεν αύξησαν τις πιθανότητες επιστροφής του. Πλέον, στα τέλη Μαϊου, θα υπάρξει η οριστική ετυμηγορία μετά το νέο κύκλο εξονυχιστικών εξετάσεων που θα πραγματοποιήσει.

Εάν δεν προκύψει η απαιτούμενη βελτίωση, τότε οι πράσινοι θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Χουάνκαρ την επικείμενη αγωνιστική περίοδο, αφού και ο δανεισμός του Πούχατς τελείωσε και ο παίκτης θα φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο