fbpx

Φαβορί η Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

Φαβορί η Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

Τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη στον Παναθηναϊκό μετά την λήξη του πρωταθλήματος και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, έφυγαν την Δευτέρα (15/5) για διακοπές και θα επιστρέψουν στις 14 Ιουνίου για να την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πρώτες μέρες προετοιμασίας θα γίνουν στο Κορωπί, αλλά το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν στην Αυστρία.

Εκεί ο Παναθηναϊκός θα προπονηθεί για περίπου 15 μέρες, με την αναχώρηση της ομάδας για το συγκεκριμένο προορισμό να γίνεται στα τέλη Ιουνίου.

Όπως είναι λογικό, θα δώσει κάποια φιλικά ενώ αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Ιουλίου, ώστε ρίξει το βάρος της συγκέντρωσης στα παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται 25 ή 26 Ιουλίου και ο επαναληπτικός 1 ή 2 Αυγούστου.

Σε ότι έχει να κάνει με τους διεθνείς είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι στις 14 Ιουνίου εκεί, αφού θα έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και θα ενσωματωθούν λίγο αργότερα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο