fbpx

Τσάπρας στο ApexSports: «Άδικος ο υποβιβασμός – Θα φέρουμε την ομάδα ξανά στην Super League»

Τσάπρας στο ApexSports: «Άδικος ο υποβιβασμός – Θα φέρουμε την ομάδα ξανά στην Super League»

Ο Λεβαδειακός αποχαιρέτησε το Σάββατο (13/5), την Super League με το εντός έδρας ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (3-3).

Το Apexsports και ο Νίκος Ιωάννου, μίλησαν με τον Τριαντάφυλλο Τσάπρα, ο οποίος παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις σχετικά με την φετινή πορεία του Λεβαδειακού.

Ο 21χρονος Έλληνας αμυντικός του Λεβαδειακού δήλωσε πως είναι άδικο το γεγονός πως η ομάδα του υποβιβάστηκε και πως θα κάνουν τα πάντα για να βρεθεί ξανά στην Super League.

Αναλυτικά:

Η χρονιά τελείωσε με τον Λεβαδειακό να υποβιβάζεται. Θεωρείς πως η εικόνα του Λεβαδειακού ήταν τέτοια ώστε να βρεθεί σε αυτή την θέση ;

«Θεωρώ πως άδικα βρεθήκαμε σε αυτήν την δυσάρεστη θέση. Πιστεύω ότι αν δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα στα πλέι αουτ, ήμασταν η δεύτερη καλύτερη.

Νομίζω ότι το δείξαμε σε κάθε ματς αυτό, μπορούσαμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο ήμασταν καλύτεροι σε όλα τα παιχνίδια στα πλέι άουτ»

– Τι θεωρείς ότι μπορεί να έφταιξε;

«Πιστεύω οτι θα έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί• κρατούσαμε τους τρεις βαθμούς στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι το 80 και ισοφαριζόμασταν ή στα τελευταία λεπτά της κανονικής ροής του παιχνιδιού ή ακόμα και στις καθυστερήσεις, όπως στο Αγρίνιο και στην Λαμία που ουσιαστικά και μαθηματικά υποβιβαστήκαμε»

Ποιο είναι το “αύριο” στον Λεβαδειακό;

«Το σίγουρο είναι πως δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, ούτε να μείνουμε σε ότι έγινε. Είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε και θα φέρουμε του χρόνου την ομάδα και πάλι εκεί που ανήκει»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο