fbpx

Δεν φεύγουν από την κορυφή οι Πολίτες – Δύσκολα τα πράγματα για την Γουέστ Χαμ: Τα αποτελέσματα

Δεν φεύγουν από την κορυφή οι Πολίτες – Δύσκολα τα πράγματα για την Γουέστ Χαμ: Τα αποτελέσματα

Δύο αναμετρήσεις είχε το πρόγραμμα στις 16:00 για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Η Έβερτον, φιλοξένησε την Μάντσεστερ Σίτι με τις δύο ομάδες να ήθελαν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Αυτή που βγήκε νικήτρια ήταν η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στο άλλο ματς , η Γουέστ Χαμ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και έμεινε στο κυνήγι των θέσεων που της εξασφαλίζουν την παραμονή.

Τα ματς:

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Η Έβερτον ξεκίνησε το παιχνίδι με ένταση , με σκοπό να μην αφήσει την Σίτι να πάρει κεφάλι στο σκορ, αλλά άντεξε μόνο για 37′ λεπτά, αφού οι Πολίτες πήραν μπρος και σε δύο λεπτά με Γκουντογκάν (37′) και Χάαλαντ (39′), πέτυχαν ισάριθμα τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος ο Γκουντογκάν πήρε την ξανά την σκυτάλη από τον Χάαλαντ και έκανε το 0-3 στο 51ο λεπτό. Από εκεί και μετά , η υπόθεση – νίκη για την Σίτι ήταν ένα εύκολο μονοπάτι.

Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ 2-0

Καμία σχέση με το ευρωπαϊκό της πρόσωπο δεν έχει η Γουέστ Χαμ αυτή τη σεζόν στην Premier League.

Η Μπρέντφορντ μπήκε στο ματς δυναμικά και έδειξε από νωρίς πως θέλει την νίκη, κάνοντας την ζωή των Σφυριών πιο δύσκολη.Ο Μπουμπό στο 20′ και ο Ουισά στο 43ο λεπτό έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ των γηπεδούχων (2-0)

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Γουέστ Χαμ, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση για την παραμονή της δύο στροφές πριν το τέλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο