fbpx

Άρσεναλ-Μπράιτον 0-3: Οι Γλάροι στέρησαν τον τίτλο στους Κανονιέρηδες

Άρσεναλ-Μπράιτον 0-3: Οι Γλάροι στέρησαν τον τίτλο στους Κανονιέρηδες

Η Άρσεναλ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στην Μπράϊτον, γνώρισε την ήττα με 0-3 και όπως φαίνεται το πρωτάθλημα πήγε στα χέρια των Πολιτών.

Το ματς:

Αν και η Άρσεναλ φάνηκε εξ αρχής να θέλει τον γρήγορο γκολ, η Μπράϊτον δεν της άφησε πολλά περιθώρια να πετύχει κάτι τέτοιο. Και οι δύο ομάδες είχαν τις καλές τους ευκαιρίες όμως το ημίχρονο τις βρίσκει ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αρτέτα, μπήκε να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να μη μείνει κι άλλο πίσω στη μάχη του τίτλου, ωστόσο η Μπράϊτον με τον Ενίσο στο 51′ τους έκοψε τα φτερά. Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να βγάλει την αντίδραση που ήθελε και ένα γκολ του Ουντάβ στο 86′ , έβαλε στα όνειρα των Κανονιέρηδων για πρωτάθλημα.

Ο Εστουπινιάν στο 90+6′ έκανε το 0-3 και έδωσε την χαριστική βολή στην Άρσεναλ, δίνοντας παράλληλα στην ομάδα του την ώθηση για να διεκδικήσει θέση Ευρώπης στις δύο αγωνιστικές που απομένουν.

Μετά την ήττα της Άρσεναλ από την Μπράϊτον με 3-0, η Μάντσεστερ Σίτι, χρειάζεται μόλις μία νίκη ακόμη ώστε να κλειδώσει τον τίτλο της Premier League. Οι Πολίτες αντιμετωπίζουν στον επόμενο αγώνα την Τσέλσι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο