fbpx

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-2 : Οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δύο φορές και πήραν τη νίκη (vid)

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-2 : Οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δύο φορές και πήραν τη νίκη (vid)

Ο Παναιτωλικός «έσπασε» τα δοκάρια στο ματς με τον ΟΦΗ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (το ένα αυτογκόλ) και έκλεισε τη σεζόν με μία εκτός έδρας νίκη (0-2).

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε συνολικά τρία δοκάρια κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0, ωστόσο το «τρίποντο» άρπαξαν οι φιλοξενούμενοι που κλείδωσαν την 7η θέση της ΣΛ1.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις πρώτες φάσεις στο παιχνίδι με τους Βοϊλη (5’), Μλάντεν (7’) να μην μπορούν να βρουν στόχο. Η κρητική ομάδα σκόραρε στο 9’ με τον Ντίκο, ο οποίος ήταν οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Στο 18’ ο Χριστογεώργος ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Καρέλη και αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα με τους παίκτες του Παναιτωλικού να ζητούν την αποβολή του 23χρονου γκολκίπερ.

Στο 26’ ο Μεγιάδο έκλεψε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έδωσε στον Ντίκο, το σουτ του του οποίου κατέληξε στην αγκαλιά του Γκρατερόλ.

                            Δοκάρια

Το ματς ήταν ισορροπημένο και στο 40’ η ομάδα του Αγρινίου στάθηκε άτυχη, καθώς είχε δοκάρι με τον Στάγιτς. Μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπουζούκη, ο 22χρονος Σέρβος αμυντικός πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του ΟΦΗ. Στη συνέχεια, ο Λάρσον έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Γκρατερόλ να εκτινάσσεται και να αποκρούει.

Στο 43’ ο Παναιτωλικός απείλησε και πάλι. Ο Καρέλης πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, με ωραία προσποίηση πάτησε σε αυτή και έκανε το σουτ, με τον Χριστογεώργο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις σουτ του Μπουζούκη, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Λάρσον έβγαλε την σέντρα, η μπάλα κόντραρε και πήρε πορεία προς την εστία του Παναιτωλικού, με τον Γκρατερόλ να σώζει πάνω στη γραμμή.

Στο 49’ οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι.

Μετά από διαγώνια σέντρα του Μλάντεν, ο Καρέλης πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Χριστογεώργου. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Έλληνας γκολκίπερ βγήκε έγκαιρα και δεν άφησε τον Βοΐλη να γίνει επικίνδυνος.

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, καθώς είχε και τρίτο δοκάρι! Ο Ντουάρτε εκτέλεσε κόρνερ, ο Βοϊλης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Καρέλης τη δεύτερη με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του ΟΦΗ!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Παναιτωλικός βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ/. Ο Λάρσον έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Χουχούμης έβαλε το πόδι του και άλλαξε πορεία στην μπάλα, με τον Γκρατερόλ να αιφνιδιάζεται και να μην μπορεί να την απομακρύνει, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να κάνει το 0-1!

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 94’.

Ο Μπιφουμά έφυγε στην αντεπίθεση και πάσαρε στον Γκρόνινγκ, ο οποίος πέρασε τον Γκρατερόλ και έκανε το 2-0 σε κενή εστία.

Γκολ: /84’ αυτ. Χουχούμης, 94’ Γκρόνινγκ

Δοκάρια: 40’ Στάγιτς, 49’, 69’ Καρέλης /

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης

Κίτρινες: Μπουζούκης /Χριστογεώργος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γκράτερολ, Χουχούμης, Λάρσον, Μλάντεν, Στάγιτς, Ξενιτίδης (80’ Κολοβός), Τσιγγάρας (74’ Νικολάου), Μπουζούκης (64’ Ντουάρτε), Ντίας, Βοΐλης (80’ Σενγκέλια), Καρέλης (80’ Πέδρο).

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Διαμαντής, Γιοχού, Γιαννούλης (60’ Μπιφούμα), Μεγιάδο, Ντιουσέ, Λάρσον, Τοράρινσον (76’ Μαρινάκης), Μπάκιτς (76’ Αποστολάκης), Φελίπε (86’ Φαλατάχ), Ντίκο (76’ Γκρόνινγκ).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-2 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Παναιτωλικός – ΟΦΗ 0-2 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8xMy8xNi8yN180OV82NDVmYmE4NTUwYjBiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M41S”,”uploadDate”:”2023-05-13T16:26:28.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cslafbxnlkq1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο