fbpx

Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο αναλαμβάνει νέος αθλητικός διευθυντής

Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο αναλαμβάνει νέος αθλητικός διευθυντής

Ο Ντέκο θα είναι νέος αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», παίρνοντας τη θέση του Ματέου Αλεμανί, ο οποίος αποχωρεί στο φινάλε της εφετινής σεζόν για να αναλάβει αντίστοιχο πόστο στην Άστον Βίλα με τετραπλάσιες αποδοχές.

Όπως αποκαλύπτουν τα καταλανικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος παλιός άσος της «Μπάρτσα», αφήνει πλέον το… κοστούμι του ατζέντη, επάγγελμα με το οποίο καταπιάστηκε όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο και επί της ουσίας έχει πιάσει ήδη… δουλειά στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο Ντέκο, όπως αναφέρει ο Τύπος της Καταλονίας, συναντήθηκε ήδη με τον Τσάβι και τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα στο σπίτι του δευτέρου το βράδυ της Τρίτης (9/5), προκειμένου να γίνει ο πρώτος σχεδιασμός της επόμενης σεζόν και οι προτεραιότητες που θα χρειαστεί να μπουν όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Σε πρώτο πλάνο είναι το θέμα της επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και η εύρεση του αντικαταστάτη του Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος ενημέρωσε πως αποχωρεί απ’ τους «μπλαουγκράνα» στο φινάλε της εφετινής σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο