fbpx

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-3: Φεστιβάλ γκολ στο αδιάφορο ματς

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-3: Φεστιβάλ γκολ στο αδιάφορο ματς

Το ματς στην Λιβαδειά δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν την προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ, ενώ ο «Αγιαξ της Ηπείρου», έστω και δύσκολα παρέμεινε στην ΣΛ1. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και γι’ αυτό πρόσφεραν γκολ και θέαμα. Τελικό αποτέλεσμα, Λεβαδειακός – ΠΑΣ 3-3…

Στο 5’ ο Κόντε δεν μπόρεσε να απειλήσει από κοντά, ενώ στο 7’ ο Νίκας δεν κατάφερε να κάνει τελική προσπάθεια, καθώς κόπηκε από τους αμυνόμενους. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο 15’ και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο ΠΑΣ έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 22’. Ο Ροσέρο βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, πέρασε τον Γκροφ, όμως την τελευταία στιγμή γλίστρησε και αστόχησε προ κενής εστίας!

Δοκάρι

Οι δύο ομάδες κυνηγούσαν το γκολ και στο 26’ ο Λούα-Λούα «σημάδεψε» το δοκάρι του Γκροφ. Στο 28’ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Γιαννιώτα (1-0).

Ο ΠΑΣ όχι μόνο απάντησε άμεσα, αλλά πέτυχε και δεύτερο γκολ και έφερε… τούμπα το ματς. Στο 34’ ο Ροσέρο «σέρβιρε» και ο Κόντε με εκπληκτική κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Το 1-2 έγινε στο 38’. Ο Παμλίδης έφυγε στην αντεπίθεση, σούταρε με τον Γκροφ να αποκρούει την μπάλα. Ο Κόντε με προβολή την έστειλε στο δοκάρι και ο Ροσέρο σε κενή εστία την έστειλε στα δίκτυα.

Το ματς είχε πάρει φωτιά και ο Λεβαδειακός ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Χάμοντ σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα πήγε στο δοκάρι του Αθανασίου και στην επαναφορά ο Τσάπρας σκόραρε παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα των Ηπειρωτών να αποσοβήσει τον κίνδυνο (2-2).

Οι Συμελίδης και Γιαννιώτας δοκίμασαν το πόδι τους στο 50’ και 52’ αντίστοιχα, χωρίς να βρουν στόχο. Στο 55’ ο Αθανασίου σταμάτησε τον Γιαννιώτα και στο 58’ τον Λούα-Λούα. Στο 64’ ο Ροσέρο ήταν άστοχος με κεφαλιά και στο 66’ το σουτ του Τσάπρα είχε την ίδια τύχη.

Στο 68’ ο Βρακάς έπιασε δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι του Αθανασίου. Στο 77’ ο 22χρονος επιθετικός έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του με πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ (3-2). Και πάλι ο ΠΑΣ είχε απάντηση και ισοφάρισε στο 80’ με κεφαλιά του Παμλίδη (3-3). Στο 87’ ο Βρακάς δεν μπόρεσε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Αθανασίου.

Γκολ: 28’ Γιαννιώτας, 45’+2’ Τσάπρας, 77’ Βρακάς / 34’ Κόντε, 38’ Ροσέρο, 80’ Παμλίδης

Δοκάρια: 26’ Λούα-Λούα, 45’+2’ Χάμοντ / 38’ Κόντε

Διαιτητής: Μιχάλης Ματσούκας

Κίτρινες: /Σόρια, Εραμούσπε

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας (86’ Νεντάκης), Νίκας (15’ Δούμτσιος), Μεχία, Γιαννιώτας (86’ Τόρο), Λιάγκας, Λούα Λούα (63’ Βρακάς), Συμελίδης (63’ Σκβάρκα), Παζ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Λώλης (73’ Μπατίστ Λέο), Κόντε (73’ Κύρκος), Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Ριένστρα (57’ Καραχάλιος), Ράντου, Μπορταγκαραϊ (90’ Παντελάκης), Τζίνο (90’ Λώλης).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο