fbpx

Κόουλμαν: «Θα συζητήσω με την οικογένειά μου για το μέλλον»

Κόουλμαν: «Θα συζητήσω με την οικογένειά μου για το μέλλον»

Στο γεγονός πως το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο έληξε, αλλά και στην καλή φετινή πορεία της ομάδας, στάθηκε ο Κρις Κόουλμαν μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών δεν ξεκαθάρισε αν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ατρόμητου την επόμενη σεζόν και πρόσθεσε πως είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρει μαζί με την οικογένειά του. Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κόουλμαν είναι ένας από τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα επιστρέψω στο σπίτι μου στο Γουίντσεστερ, όπου μένω με τη γυναίκα και την οικογένεια μου. Θα συζητήσουμε για το μέλλον μου και για τις σκέψεις μου για το μέλλον. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Πάνω από όλα θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Ατρόμητο για όσα έχουμε καταφέρει αυτούς τους 18 μήνες. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή, το επιτελείο, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση. Το συμβόλαιο μου ήταν για μια σεζόν και έχει λήξει. Θα πρέπει να το συζητήσω με τη γυναίκα μου για το τί θα ακολουθήσει.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια. Μην ξεχνάτε πως πέρυσι ήμασταν τρίτοι από το τέλος και τώρα είμαστε σε μια πολύ υγιή θέση», επισήμανε ο Ουαλός τεχνικός.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο