fbpx

Άρης: Μειώνονται οι πιθανότητες για Πάλμα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς

Άρης: Μειώνονται οι πιθανότητες για Πάλμα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς

Με την προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου (13/5) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 14/5, 20:00 – «Απόστολος Νικολαΐδης»), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Απόστολου Τερζή μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, έχοντας εξασφαλίσει την πέμπτη θέση και τη συμμετοχή της στα προκριματικά του UEFA Europa Conference League της προσεχούς περιόδου, ωστόσο ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, ώστε να κλείσει με θετικές εντυπώσεις της σεζόν.

Το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική). Οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Λουίς Πάλμα έκαναν ατομικό, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς ακολούθησε και πάλι μέρος του προγράμματος. Μετά την ολοκλήρωση της αυριανής προπόνησης, ο Τερζής θα ανακοινώσει την αποστολή που στη συνέχεια θα «πετάξει» για την Αθήνα.

*Ο Άρης ζήτησε και πήρε προθεσμία ως τη Δευτέρα (15/5) για να καταθέσει υπόμνημα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αναφορικά με την υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου και την επιθυμία του 35χρονου επιθετικού για επιβολή ποινών στην ΠΑΕ. Υπενθυμίζεται πως οι Θεσσαλονικείς έχουν καταβάλλει 100.000 ευρώ και μένει η εκκρεμότητα των 258.000 ευρώ, τα οποία ο Μήτρογλου ζητεί να του καταβληθούν σε μία δόση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο