fbpx

Ρόμα-Λεβερκούζεν 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης οι Ρωμαίοι (vid)

Ρόμα-Λεβερκούζεν 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης οι Ρωμαίοι (vid)

Η Ρόμα λύγισε την αντίσταση της Λεβερκούζεν με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του Europa League και έχει πλέον το αβαντάζ πρόκρισης για τον τελικό της διοργάνωσης.

Φτωχό από πλευράς θεάματος το πρώτο ημίχρονο, με τους Γερμανούς να χάνουν δυο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο 2′ με τον Χλόζεκ και στο 7′ με τον Βίρτζ ενώ η Ρόμα έχασε μια μόλις ευκαιρία με κεφαλιά του Ιμπάνιεθ στο 19′.

Στο 2ο ημίχρονο η Ρόμα βγήκε πολύ πιο γρήγορη και πιεστική και κατάφερε στο 63 ‘ να ανοίξει το σκορ με σουτ του Μπόβε. Η Ρόμα προσπάθησε και για δεύτερο γκολ αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο γύρισε πίσω να κρατήσει το 1-0 και λίγο έλειψε να ισοφαριστεί με τον Κριστάντε να σώζει στη γραμμή το σουτ του Φρίμπονγκ στο 87’.

Ο Αγγλος διαιτητής Μάικλ Ολιβερ κιτρίνισε τους Αντριχ, Ντιαμπί, Ταχ, Μαντσίνι, ‘Ειμπραχαμ, Ιμπάνιεθ.

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κριστάντε, Ιμπάνιεθ, Τσέλικ, Μπόβε (72′ Βαϊνάλντουμ), Μάτιτς, Σπινατσόλα, Πελεγκρίνι, Μπελότι (72′ Ντιμπάλα) Έιμπραχαμ.

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Κοσούνου (35′ Μπάκερ), Ταπσόμπα, Ταχ, Φριμπόνγκ, Παλάσιος, Άντριχ, Χινκαπιέ, Βιρτζ, Ντιαμπί (72′ Αντλί), Χλόζεκ (72′ Αζμούν).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ρόμα – Λεβερκούζεν 1-0 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Ρόμα – Λεβερκούζεν 1-0 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8xMS8yMS8yMF8yMl82NDVkNWMxNjY3NzcxLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M44S”,”uploadDate”:”2023-05-11T21:20:15.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csjrfablistd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο