fbpx

Παράπονα Γκουαρδιόλα για τον προγραμματισμό της Premier

Παράπονα Γκουαρδιόλα για τον προγραμματισμό της Premier

Με τη διοργανώτρια Αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος τα έβαλε ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε συνέντευξη Τύπου.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Έβερτον την Κυριακή (14/5) και ο τεχνικός των «Πολιτών» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως ο αγώνας θα μπορούσε να έχει γίνει Σάββατο, προκειμένου να έχει η ομάδα του χρόνο να ξεκουραστεί ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν θέλω να με αποπροσανατολίσει η Ρεάλ επειδή έχουμε χρόνο -όχι πολύ χρόνο επειδή παίζουμε την Κυριακή, σας ευχαριστώ πολύ- όμως το ματς στο Γκούντισον Παρκ είναι προτεραιότητα.

Είμαι σίγουρος πως η La Liga και η Premier League θέλουν να βοηθούν τις ομάδες, δεν νομίζω ότι θέλουν να μας κάνουν να αισθανθούμε άβολα.

Είναι το πρόγραμμα με αυτό τον αριθμό των αγώνων που αποτελεί πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε το Σάββατο εξαιτίας της Eurovision στο Λίβερπουλ και δεν έχουμε αρκετή αστυνομία για να φιλοξενηθούν δύο γεγονότα ταυτόχρονα.

Θα προτιμούσα να έχουμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε, όμως έτσι είναι η κατάσταση. Δεν είναι όπως στην Γαλλία ή στην Γερμανία όπου οι ομάδες τους που παίζουν στην Ευρώπη, αγωνίζονται Παρασκευή.

Εδώ, η Premier League είναι πιο σημαντικό και το πρόγραμμα είναι πρόγραμμα», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο