fbpx

Γιουβέντους-Σεβίλλη 1-1: Λύτρωση της “Κυρίας” στο φινάλε (vid)

Γιουβέντους-Σεβίλλη 1-1: Λύτρωση της “Κυρίας” στο φινάλε (vid)

Η Σεβίλλη κρατούσε τη νίκη μέσα στο Τορίνο μέχρι τις καθυστερήσεις του ματς επί της Γιουβέντους στον πρώτο ημιτελικό του Europa League αλλά στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων ο Γκάτι με κοντινή κεφαλιά κράτησε ζωντανή για την πρόκριση στον τελικό την Μεγάλη Κυρία (1-1).

Η Γιουβέντους πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα αλλά η Σεβίλλη ήταν κίνδυνος-θάνατος στις αντεπιθέσεις της. Κι αφού απείλησε με δυο μεγάλες ευκαιρίες του Οκάμπος τελικά ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 25′ με σουτ του Ενεσιρί μετά από γύρισμα του Οκάμπος.

Οι Ιταλοί δεν μπορούσαν να απειλήσουν τους Ισπανούς και δημιούργησαν μια μόνο καλή ευκαιρία με τον Βλάχοβιτς.

Στο β’ μέρος η Γιουβέντους πίεσε την καλά οργανωμένη άμυνα της Σεβίλλης αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για την ισοφάριση. Τελικά στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, από κόρνερ του Κουαδράδο, ο Ντανίλο πήρε την κεφαλιά, ο Πογκμπά μία δεύτερη και ο Γκάτι από κοντά με μία 3η κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Διαιτητής ο Γερμανός Ζίμπερτ που έδειξε κίτρινες στους Ραμπιό, Ράκιτιτς, Λοκατέλι, Χιλ, Κιέζα, Μπαντέ, Λαμέλα.

Γιουβέντους: Στσέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι (61′ Γκάτι), Σάντρο, Κουαδράδο, Κόστιτς (46′ Ιλινγκ), Λοκατέλι, Ραμπιό, Μιρέτι (46′ Κιέζα), Ντι Μαρία (70′ Πογκμπά), Βλάχοβιτς (61′ Μίλικ).

Σεβίλλη: Μπουνού, Νάβας, Ακούνια, Μπαντέ, Γκούντελι, Φερνάντο, Ράκιτιτς, Οκάμπος, Τόρες (74′ Γκόμες), Χιλ (82′ Λαμέλα), Ενεσιρί.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γιουβέντους – Σεβίλλη 1-1 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Γιουβέντους – Σεβίλλη 1-1 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8xMS8yMS8xNl80N182NDVkNWIzZjMzMzQ4LmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M49S”,”uploadDate”:”2023-05-11T21:18:13.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csjrdpdqnzbt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο