fbpx

Ρεάλ Μαδρίτης: Ρίχνει τη «βόμβα» της χρονιάς – Θέλει «πακέτο» Εμπαπέ και Μπέλιγχαμ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ρίχνει τη «βόμβα» της χρονιάς – Θέλει «πακέτο» Εμπαπέ και Μπέλιγχαμ

Ο Τζουντ Μπέλινγκαμ θα είναι το μεγάλο όνομα της θερινής μεταγραφικής αγοράς και ήδη έχουν γραφτεί πολλά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 19χρονος άσος ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ και όλοι πλέον μιλούν για το ποια ομάδα θα είναι η επόμενη στην καριέρα του, μετά τη Ντόρτμουντ. Το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει καθώς η Λίβερπουλ αποφάσισε να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του, ενώ το ίδιο θα κάνει και η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να μην μπει στον «πλειστηριασμό» για την απόκτηση του, καθώς η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 130 εκατ. ευρώ και ο Γερμανός κόουτς προτιμά να διαθέσει αυτό το ποσό για την αγορά δύο παικτών για τη μεσαία γραμμή των «κόκκινων». Την ίδια απόφαση έχει πάρει και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος θεωρεί υπερβολικό το ποσό που ζητά η γερμανική ομάδα και σκέφτεται τον Ματέο Κόβατσιτς της Τσέλσι ως εναλλακτική λύση.

Ετσι η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται ως το ακλόνητο φαβορί για να πάρει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του, καθώς η Ντόρτμουντ προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον πείσει να παραμείνει για μια ακόμη σεζόν στο δυναμικό της. Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph» η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι το φαβορί, πλέον, για την απόκτηση του και του έχει προτείνει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ «οι πρωταθλητές Ευρώπης θα πληρώσουν όσα χρειάζονται», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, για να τον πάρουν στο «Μπερναμπέου». Το κόστος για την απόκτηση του από τη Ντόρτμουντ, τις προμήθειες των μάνατζερ, αλλά και το εξαετές συμβόλαιο που ετοιμάζει για τον Μπέλινγκαμ αναμένεται να φθάσει και ίσως να ξεπεράσει τα 180 εκατ. ευρώ!

Στο μεταξύ στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο πρόεδρος των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, πάει να κάνει το «colpo grosso» το καλοκαίρι, καθώς εκτός από τον Μπέλινγκαμ, θα κινηθεί ξανά για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν! Μάλιστα ετοιμάζει πρόταση 200 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο