fbpx

Η «πρόβλεψη» Κρίστιαν Βιέρι για το Μίλαν – Ίντερ – «Βαρόμετρο ο Λεάο»

Η «πρόβλεψη» Κρίστιαν Βιέρι για το Μίλαν – Ίντερ –  «Βαρόμετρο ο Λεάο»

Την άποψη του πως η Ίντερ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα εξέφρασε σε συνέντευξή του ο «Μπόμπο» Βιέρι.

Η Ίντερ μετρά το τελευταίο διάστημα τρεις σερί νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να δείχνει πως έχει γυρίσει για τα καλά την κατάσταση στους «νερατζούρι», αφού μοιάζει να κλειδώνει τη συμμετοχή του στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται ήδη στον τελικό του Κόπα Ιτάλια ενώ την Τετάρτη (10/5) αντιμετωπίζει τη Μίλαν για τον πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μιλώντας στην gazzetta dello sport, ο παλαίμαχος άσος ανέφερε: «Η Ίντερ θα εμφανιστεί σε καλύτερη κατάσταση. Τρία παιχνίδια, εννιά πόντοι, έντεκα γκολ, είναι σε καλή κατάσταση. Αλλά θα αντιμετωπίσουν τη Μίλαν που παραλίγο να χάσει από την Κρεμονέζε ή αυτή που κέρδισε εύκολα τη Λάτσιο; Η Ίντερ έχει καλύτερη ομάδα, ειδικά στην επίθεση. Θεωρητικά, δε μπορεί να χάσει από κανέναν», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου στράικερ ενώ στη συνέχεια στάθηκε και στην κομβικής σημασίας απουσία του Λεάο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο