fbpx

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Νίκη παραμονής για τα Σφυριά

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Νίκη παραμονής για τα Σφυριά

Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τέθηκαν αντιμέτωπες για την 35η αγωνιστική της Premier League με τους Κόκκινους Διαβόλους να κυνηγούν την 3η θέση, όμως τα Σφυριά δεν τους έκαναν το χατίρι και τους άφησαν δύο βαθμούς πίσω από την Νιουκάστλ.

Η Γουέστ Χαμ ανήλθε στην 15η θέση με επτά βαθμούς διαφορά από την 16η Λέστερ , παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια της Αγγλίας.

Το ματς:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε με όρεξη για να παίξει φουλ επίθεση στον αγώνα, ωστόσο η Γουέστ Χαμ είχε την διάθεση να μην τους αφήσει να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η ομάδα του Μόγιες ήθελε οπωσδήποτε τους βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή της στην κατηγορία και να μην μπει σε μπελάδες στα εναπομείναντα τρία ματς. Έτσι ο Μπενραχμά στο 27ο λεπτό έβαλε σε θέση οδηγού τα Σφυριά.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους Λονδρέζους να έχουν την ψυχολογία υπέρ τους και να έχουν θέσει τις βάσεις για την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Στο δεύτερο μέρος η Γουέστ Χαμ ήταν εκείνη που είχε τον πρώτο λόγο στις καλές στιγμές για γκολ, ωστόσο αυτό δεν ήρθε, όπως δεν ήρθε και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το σκόρ παρέμεινε έως το τέλος υπέρ των γηπεδούχων και πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Γκολ: Μπενραχμά 27′

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κέρερ, Αγκέρντ, Ογκμπονά, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Μπόουεν, Μπενραχμά, Πακέτα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χεα, Μαλάσια, Σο, Λίλτελοφ, Μπισάκα, Έρικσεν, Κασεμίρο, Άντονι, Φερνάντεζ, Βέκχορστ, Ράσφορντ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο