fbpx

ΟΦΗ – Ιωνικός 2-2: Πάνε σε τελικό παραμονής με τη Λαμία οι Νικαιώτες (vid)

ΟΦΗ – Ιωνικός 2-2: Πάνε σε τελικό παραμονής με τη Λαμία οι Νικαιώτες (vid)

Ο Ιωνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ των 10 παικτών (2-2) και πλέον χρειάζεται μόνο νίκη στο γήπεδο του την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ κόντρα στη Λαμία για να παραμείνει στη Super League.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και είχε δοκάρι με τον Μπάκιτς όμως κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο Ιωνικός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ. Ο Μύγας έκλεψε από τον Τοράρινσον, έκανε το γύρισμα και ο Μασάς με προβολή μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Το γκολ του ιωνικού αύξησε την πίεση α[πό πλευράς ΟΦΗ που έκλεισε τους Νικαιώτες που έψαχναν τις αντεπιθέσεις και τελικά στη λήξη του ημιχρόνου οι Κρητικοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπάκιτς, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ του στον Θεοδοσουλάκη, ο οποίος έχει υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, σε αγώνα της Κ19.

Στο β’ μέρος, ένα σκληρό μαρκάρισμα του Πασαλίδη στον Φατιγκά, έστειλε τον ρέφερι στο VAR και ο οποίος απέβαλε τον αμυντικό του ΟΦΗ (52’). Ο Ιωνικός με παίκτη παραπάνω και με το γεγονός ότι καιγόταν για τη νίκη βγήκε πιο μπροστά και στο 56’ έχασε καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Μάντζη. Όμως στο 66’ από έξοχη μπαλιά του Φατιγκά στον Μάντζη, ο τελευταίος βρήκε τον Μασάς που έγραψε το 1-2 σε κενή εστία.

Όμως, ο ΟΦΗ αντέδρασε αν και με παίκτη λιγότερο. Στο 77’ κεφαλιά του Διαμαντή έφυγε λίγο άουτ και στο 81’ από σέντρα του Ντικουμά, ο Ντίκο με κεφαλιά εντελώς αμαρκάριστος έφερε το ματς στα ίσια (2-2) και ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά και στο 87’ ο Χουτεσιώτης έσωσε την ανατροπή σε τετ α τετ με τον Ντικουμά. Ο Τσιγκρίνσκι έχασε νέα ευκαιρία στο 94’ και το 2-2 έμεινε ως τα τέλος.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας απέβαλε τον Πασαλίδη και τον Μπουενά (ήταν στο πάγκο) και «κιτρίνισε» τους Ντίκο, Τσιγκρίνσκι, Σάκιτς.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης (75’ Διαμαντής), Λάρσον, Περέα, Ντιουσέ, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Φελίπε (75’ Ντικουμά), Ντίκο.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα (83’), Σάκιτς (83’ Ελευθεριάδης), Κάνιας, Φαντιγκά (71’ Γούλερι), Μασάς, Βαλεριάνος, Μάντζης (83’ Μάνος).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΟΦΗ – Ιωνικός 2-2 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”ΟΦΗ – Ιωνικός 2-2 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8wNi8xOS8xNl8xOF82NDU2YTc4MjNlZGI4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT6M16S”,”uploadDate”:”2023-05-06T19:15:53.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csffm4cnordl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο