fbpx

Η αναβολή της αγωνιστικής άλλαξε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Η αναβολή της αγωνιστικής άλλαξε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Σε αλλαγή πλάνων προχώρησαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ μετά την αναβολή της 9ης αγωνιστικής των play-off της Super League.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ οι Ζοάν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Τάισον και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την αναβολή:

«Το πρωί άπαντες ξύπνησαν σε mood παραμονής αγώνα. Πήγαν στη Νέα Μεσημβρία, ολοκλήρωσαν την προετομασία τους για το παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό και μόλις τελείωσε η προπόνηση έμαθαν ότι τα δεδομένα άλλαξαν.

Η λίγκα αποφάσισε αναβολή με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να ακυρώνουν το ραντεβού τους στο Makedonia Palace για να ταξιδέψουν για Βόλο

.Η προπόνηση του Σαββάτου (06.05) είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα και τις στατικές φάσεις, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Τάισον και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία.

Την Κυριακή (07.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και θα περιμένει να μάθει πότε θα αγωνιστεί κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο