fbpx

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0: Αγχωτική νίκη για τους Περιστεριώτες

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0: Αγχωτική νίκη για τους Περιστεριώτες

Το παιχνίδι στο Περιστέρι δεν είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού, ο οποίος είχε ευκαιρίες για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες. Στο 4’ ο Κωτσόπουλος αστόχησε όταν βρέθηκε απέναντι από τον Ανέστη και στο επόμενο λεπτό σουτ του Μπουζούκη είχε την ίδια τύχη.

Στο 10’ ο Μπρανέσκου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια σουτ του Μόρσεϊ, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε στο 16’. Στο 28’ ο Χουάνπι εκτέλεσε φάουλ, ο Μαλής πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Μπρανέσκου.

Το σκορ άνοιξε στο 30’. Ο Οικονομίδης βρήκε τον Κωτσόπουλο στην περιοχή, εκείνος έδωσε την μπάλα στον Κλωναρίδη, ο οποίος με τη σειρά του πάσαρε στον Αγκιμπού, που έκανε εύκολα το 1-0, πλασάροντας στην ανυπεράσπιστη εστία.

Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 54’. Ο Ντουάρτε βρήκε με εξαιρετική σέντρα τον Πέδρο, την κεφαλιά του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπρανέσκου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και στο 63’. Ο Χουάνπι σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να κοντράρει και να ξαναφτάνει σε αυτόν, αλλά το δεύτερο σουτ πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Δοκάρι

Ο Παναιτωλικός στο 80’ είχε δοκάρι με τον Καρέλη και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και στο 85’ ο Ατρόμητος πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Κλωναρίδη και σφράγισε το «τρίποντο».

Γκολ: 30’ Καμαρά, 85’ Κλωναρίδης

Διαιτητής: Κώστας Τσετσίλας

Κίτρινες:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Οικονομίδης (79’ Ερλινγκμαρκ), Καμαρά (87’ Φριντιγιονσόν), Γκονζάλεθ, Ρομπάιγ (67’ Ροτάριου), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης (36’ Ντουάρτε), Λάρσον, Μάλης, Χουχούμης, Μλάντεν, Ξενιτίδης (61’ Κολοβός), Μπουζούκης (46’ Ντίας), Χουάνπι, Μόρσεϊ (74’ Kαρέλης), Πέδρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο