fbpx

Πρωταθλήτρια η Νάπολι μετά από 33 χρόνια (vid)

Πρωταθλήτρια η Νάπολι μετά από 33 χρόνια (vid)

Με πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης απέναντι στην Ουντινέζε, η Νάπολι πήρε τον έναν βαθμό που χρειαζόταν και πανηγυρίζει την κατάκτηση του 3ου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Οι Ναπολιτάνοι εξασφάλισαν και μαθηματικά από σήμερα το scudetto, αφού η διαφορά των 16 βαθμών από τη δεύτερη Λάτσιο δε μπορεί να καλυφθεί. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο ματς με τον Λόβριτς στο 13’ και έκοψαν προσωρινά τα… φτερά των αντιπάλων τους. Όμως ο Νιγηριανός άσος των «παρτενοπέι» πέτυχε ίσως το πιο σημαντικό γκολ με τη φανέλα της Νάπολι στο 52’ και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στους οπαδούς της ομάδας.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ουντινέζε – Νάπολι 1-1 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Ουντινέζε – Νάπολι 1-1 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8wNC8yMS8wNV8zM182NDU0MWUxZGUyMjMzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M41S”,”uploadDate”:”2023-05-04T21:05:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csdsp7m3fxlt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Έμπολι νίκησε στο «Κάρλο Καστελάνι» την Μπολόνια με 3-1 και ουσιαστικά διασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία. Οι «Ατζούρι» της Καμπανίας έφτασαν στους 35 βαθμούς και, πλέον, βρίσκονται στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο