fbpx

ΚΕΔ: Γι’ αυτό ορίστηκε ο Φωτιάς στο Άρης – ΑΕΚ

ΚΕΔ: Γι’ αυτό ορίστηκε ο Φωτιάς στο Άρης – ΑΕΚ

O ορισμός από την ΚΕΔ του Βασίλη Φωτιά στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ προκάλεσε αντιδράσεις και ερωτηματικά, καθώς τα ντέρμπι των πλέι οφ σφύριζαν ξένοι διαιτητές.

Στις 18/3/2023 σε ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ αναφερόταν το εξής: «Ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ είναι απολύτως ανυποχώρητος, ότι μόνο σε δύο από τους τρεις αγώνες play-off θα ορίζονται ξένοι διαιτητές». Ωστόσο, στην προτελευταία αγωνιστική των play – off μόνο σε ένα από τα τρία ματς ορίστηκε ξένος διαιτητής. Από την ΚΕΔ διέρρεαν ότι «υπήρξαν αρνήσεις από ξένους διαιτητές να έρθουν να σφυρίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την επιστολή του προέδρου της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν στον πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκο. Σε αυτήν του ανακοίνωσε ότι σταματάει η συνεργασία για την αποστολή ξένων διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα». Κι αυτό συνέβη όταν στη Νιόν πληροφορήθηκαν «ένα ακόμη περιστατικό που αφορά στην προσβλητική και βίαιη συμπεριφορά προς τους διαιτητές ποδοσφαίρου που είχαν οριστεί να διευθύνουν πρόσφατους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα». Κι αυτό το περιστατικό ήταν το χτύπημα στα γεννητικά όργανα που δέχθηκε ο Ν. Μάσα μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Στο ερώτημα «και τότε πως ορίστηκε ο Μπριχ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός;» η ΚΕΔ απαντά ότι «φέτος δεν σφυρίζει στην Ευρώπη, οπότε δεν τον ενδιαφέρει η θέση της UEFA».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο