fbpx

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ο πρώτος «τελικός»

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ο πρώτος «τελικός»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (03/05, 20:00), στον πρώτο από τους τρεις «τελικούς» του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε το βράδυ στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Playoffs της Stoiximan Super League.

Αυτή θα είναι η έκτη φετινή τους συνάντηση, καθώς είχαν προηγηθεί εκείνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, με την κάθε μία ομάδα να μετρά από δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Οι Πράσινοι θέλουν τη νίκη και το 3Χ3 μέχρι το τέλος, προκειμένου να αναδεικτούν πρωταθλητές Ελλάδος και να μη περιμένουν κάποιο στραβοπάτημα της ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πέρεθ, Τσέριν και Τσοκάι, οι οποίοι είχαν αποκομίσει προβλήματα στο ματς με την ΑΕΚ. Από την άλλη, μοναδική απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου τώρα, τα προβλήματα είναι αρκετά για ακόμα ένα παιχνίδι, καθώς, στην αποστολή για την Αθήνα δεν βρίσκονται οι τραυματίες, Σάστρε, Τάισον, Αουγκούστο και Ίνγκασον.

Διαιτητής του ματς θα είναι ο Γκρεγκ Πόουσον, με βοηθούς τους Ίαν Χάσιν και Λι Μπετς. Τέταρτος ο Διαμαντόπουλος και VAR ο Ντέιβιντ Κόουτ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο