fbpx

Αλμέιδα: «Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, μας έλειψε το γκολ» (vid)

Αλμέιδα: «Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, μας έλειψε το γκολ» (vid)

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρότι η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0μ με τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Ματίας Αλμέιδα.

Δείτε τα όσα είπε ο προπονητής της Ένωσης μετά τη λήξη του αγώνα:

«Όπως είχα πει, όλα θα κριθούν στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Κάναμε εμείς τη δουλειά μας, αλλά θα πρέπει να εξάρουμε την δουλειά του τερματοφύλακα και γενικά του αντιπάλου. Εγώ πιστεύω ότι όλες οι ομάδες δείχνουν πως είναι κουρασμένες. Είναι φυσιολογικό αυτό. Αλλά πιστεύω πως εμείς είδαμε σήμερα μια ομάδα που προσπάθησε, δημιούργησε, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά της έλλειψε ό,τι και στο προηγούμενο παιχνίδι. Κερδίζεις άμα πετύχεις γκολ», τόνισε ο Αργεντινός προπονητής.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8wMy8xOS8zM18yMV82NDUyYjcwMWI5NjVkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M43S”,”uploadDate”:”2023-05-03T19:32:49.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cscw4zmuqlj5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο