fbpx

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Σπουδαίο ματς που κρίνει πολλά

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Σπουδαίο ματς που κρίνει πολλά

Μεγάλο παιχνίδι με σπουδαία βαθμολογική κρισιμότητα στην «OPAP Arena» μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού (20:00) για την 8η αγωνιστική των Playoffs.

Έτοιμοι να τα… πουν για έκτη φορά την εφετινή σεζόν είναι ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Ένα καθοριστικό ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την προσπάθεια που κάνει η Ένωση ώστε να αναδεικτεί πρωταθλήτρια αντί του Παναθηναϊκού. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν στην τρίτη θέση και ενδεχομένως να απομακρυνθούν βαθμολογικά από τον ΠΑΟΚ.

Στα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Σιντιμπέ και τον τραυματία Αραούχο, ενώ αντίθετα στην αποστολή μπήκε ο Ρότα. Ο Έλληνας δεξιός μπακ συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης (02/05) -μετά το κτύπημα στο κεφάλι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη διανυκτέρευσή του στο νοσοκομείο- αλλά όχι σε φουλ ρυθμούς, εξού και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα.

Από την απέναντι πλευρά ο Ζοσέ Ανιγκό πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, με τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Σέρχι Κανός και Γκάρι Ροντρίγκες να μένουν εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Ινμπόμ Χουάνγκ, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες, ξεπέρασε το πρόβλημα και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

Διαιτητής τους ματς ο Ζερόμ Μπριζάρ, με βοηθούς τους Μπεντζαμίν Παζέ και Αλέξις Ογκέρ. Τέταρτος ο Σπυρίδων Ζαμπάλας με VAR τον Ζερεμί Πινιάρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο