fbpx

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει τον απόλυτο έλεγχο ο Ράτκλιφ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει τον απόλυτο έλεγχο ο Ράτκλιφ

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, Τζιμ Ράτκλιφ, ιδιοκτήτης της γαλλικής Νις μέσω του πετροχημικού ομίλου Ineos, συνεχίζει να πιέζει για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και επενδυτικός όμιλος από το Κατάρ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσημα προς πώληση από τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά η επιχειρηματική οικογένεια Γκλέιζερ από τις ΗΠΑ, ιδιοκτήτρια του συλλόγου των «κόκκινων διαβόλων», το σκέφτεται ξανά και μάλιστα έχει εναλλακτικό σχέδιο για να κρατήσει την πλειοψηφία των μετοχών.

Ο Ράτκλιφ, όμως, έκανε νέα πρόταση στους Γκλέιζερ, και τους προσφέρει 4.2 δισ. ευρώ για να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών, αφήνοντας στους Αμερικανούς το δικαίωμα να κρατήσουν το 20% του φημισμένου αγγλικού συλλόγου. Πιστεύει πως έτσι θα τους πείσει και θα γίνει τελικά το νέο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ».

Μάλιστα σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Telegraph» ο Ράτκλιφ έχει ζητήσει στην περίπτωση που προχωρήσει η συμφωνία να αναλάβει αμέσως τον έλεγχο των μεταγραφών του καλοκαριού. Ο Βρετανός επιχειρηματίας σκοπεύει να επενδύσει άμεσα 250 εκατ. ευρώ για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο