fbpx

Λίβερπουλ: Η… απορία του Κλοπ για Τίρνεϊ

Λίβερπουλ:  Η… απορία του Κλοπ για Τίρνεϊ

Την πεποίθηση πως ο Πολ Τίρνεϊ κάτι… έχει απέναντι στη Λίβερπουλ εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ

Ο Γερμανός τεχνικός μετά τη νίκη των reds επί της Τότεναμ με 4-3 στο Άνφιλντ, μίλησε στο Sky Sports και αναφέρθηκε τόσο στη συμπεριφορά του Άγγλου διαιτητή στη χτεσινή αναμέτρηση (30/04), όσο και για τη γενικότερη στάση του στα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ.

«Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει εναντίον μας», είπε ο Κλοπ στο Sky Sports. «Είπε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Πώς με κοιτάζει, δεν το καταλαβαίνω… Ο πανηγυρισμός μου ήταν περιττός και η κάρτα δίκαιη, αλλά αυτό που μου είπε όταν μου έδωσε την κίτρινη κάρτα δεν είναι εντάξει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός. 

Το σώμα των Άγγλων διαιτητών (PGMOL) τόνισε πως έχει γνώση των όσων είπε ο Κλοπ λέγοντας: «Οι διαιτητές στην Premier League καταγράφονται σε όλα τα παιχνίδια μέσω ενός συστήματος επικοινωνίας. 

Έχοντας εξετάσει πλήρως τον ήχο του διαιτητή Πολ Τίρνεϊ από την αναμέτρηση, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ενήργησε με επαγγελματικό τρόπο σε όλη τη διάρκεια, συμπεριλαμβανομένης της προσοχής στον προπονητή της Λίβερπουλ, επομένως, διαψεύδουμε κατηγορηματικά κάθε υπόδειξη ότι οι ενέργειες του Τίρνεϊ ήταν ακατάλληλες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο