fbpx

Ολυμπιακός – Βόλος 5-0: Ξέσπασε μετά τις τρεις ήττες

Ολυμπιακός – Βόλος 5-0: Ξέσπασε μετά τις τρεις ήττες

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στην 7η αγωνιστική των πλέι οφ, αφού κέρδισε με 5-0 τον Βόλο κι έμεινε ζωντανός στο κυνήγι τις 3ης θέσης που οδηγεί υπό προϋποθέσεις στον προκριματικό του Europa League.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κασάμι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν από τα 3 μέτρα σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 10’ ο Κότνικ έσωσε με τα πόδια σουτ του Κασάμπι και στο 18’ ο γκολκίπερ του Βόλου έσωσε σουτ του Μπακαμπού στο «Γ». Όμως στο 19’ από φάουλ του Φορτούνη ο προωθημένος Ντόι με προβολή άνοιξε το σκορ. Και στο 25’ ο Κασάμι στη Τρίτη του προσπάθεια για γκολ βρήκε δίχτυα μετά από καταπληκτική προσπάθεια και γύρισμα του Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός έριξε στη συνέχεια τον ρυθμό και ο Βόλος που προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις είχε δύο καλές στιγμές με τους Τσιρίνος και Πιρές που βρήκαν όμως έτοιμο τον Τζολάκη. Και στο 45’ από ασίστ του Φορτούνη ο Μπιέλ πέτυχε το 10ο δικό του φετινό γκολ και τρίτο των γηπεδούχων στην αναμέτρηση (3-0).

Στο 2ο ημίχρονο, ο Βόλος ξεκίνησε με τριπλή αλλαγή προκειμένου να αντιδράσει αλλά ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Μπακαμπού στο 50’ από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο ίδιος παίκτης όμως, δεν λάθεψε από ασίστ του Μπιέλ στο 61’ και με ωραίο πλασέ έκανε το 4-0 κι έφτασε τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα.. Λίγο αργότερα (65’) ο Ανιγκό προχώρησε σε… τετραπλή αλλαγή προκειμένου να ξεκουράσει παίκτες ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ εκτός έδρας. Τρία λεπτά από την είσοδο του στο παιχνίδι ο Ελ Αραμπί με προβολή από ασίστ του Βρουσάι έκανε και το 5-0…

Διαιτητής ο Περράκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ραμόν, Ροντινέι, Κασάμι, Εμβιλά (65’ Σαμασέκου), Φορτούνης (65’ Μασούρας), Μπιέλ (80’ Μπουτούτσι), Βαλμπουενά (65’ Βρουσάι), Μπακαμπού (65’ Ελ Αραμπί).

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Τάχατος, Πίρινεν, Σιέλης (46’ Ασλανίδης), Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης (71’ Κάτσε), Τσίρινος (63’ Οικονομόπουλος), Ντέλετιτς, Γκάγκι (46’ Λούνα), Πιρές (46’ Αλχο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο