fbpx

Γιοβάνοβιτς: «Ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι – Είχαμε παραπάνω στρες από την ΑΕΚ» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι – Είχαμε παραπάνω στρες από την ΑΕΚ» (vid)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το 0-0 με την ΑΕΚ τόνισε ότι υπήρχε στρες των παικτών του και πως δεν έκαναν οι πράσινοι καλό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ δυνατό και σημαντικό παιχνίδι. Είχαμε παραπάνω στρες από την ΑΕΚ. Αυτό φάνηκε, δεν πέρναμε αποφάσεις σωστές. Ήταν από τα παιχνίδια που δε θες να παίζεις, έπρεπε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Κατανοώ τους ποδοσφαιριστές μου από την προσπάθεια που έχουν κάνει και την κούραση.

Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Άρη δεν ξέρουμε αν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, όμως η προσπάθεια των παικτών μου και η ανάλυση του συγκεκριμένου παιχνιδιού μπορεί να μας βοηθήσει να τα πάμε καλύτερα».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNC8zMC8xOS8xNF8yNF82NDRlYmUxMDI1ZTdmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M48S”,”uploadDate”:”2023-04-30T19:15:36.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csabwc0xhsrl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο