fbpx

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-2: Σε ματς θρίλερ οι Βοιωτοί προηγήθηκαν 0-2, αλλά η ομάδα του Αγρινίου ισοφάρισε με γκολ στο 104! (vid)

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-2: Σε ματς θρίλερ οι Βοιωτοί προηγήθηκαν 0-2, αλλά η ομάδα του Αγρινίου ισοφάρισε με γκολ στο 104! (vid)

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχθηκε ο αγώνας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας στο 104’ (2-2) κόντρα στον Λεβαδειακό που είχε προηγηθεί με 0-2 με δύο γκολ του Γιώργου Νίκα.

Για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή ο Ζοάο Πέδρο ο οποίος επίσης σκόραρε δύο φορές. Με το 2-2 ο Λεβαδειακός παρέμεινε ουραγός, ενώ ο Παναιτωλικός στην ουσία εξασφάλισε την παραμονή του.

Στο 2΄ μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα κατέληξε στον Χουχούμη, που έπιασε σκαστό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ήταν άστοχος.

Στην πρώτη της επίθεση η ομάδα της Λιβαδειάς κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μάρτενσον στον Βρακά. Εγινε έλεγχος στο VAR και στο 10’ ο Νίκας εκτέλεσε με ρίσκο, αλλά εύστοχα την εσχάτη των ποινών (0-1).

Στο 13’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι. Ο Γιαννιώτας κουβάλησε την μπάλα, πάσαρε στον Βρακά το σουτ του οποίου κατέληξε στο δοκάρι.

Οι παίκτες του Γ. Πετράκη είχαν μπει φουριόζοι στο παιχνίδι και στο 15’ έχασαν νέα ευκαιρία. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Νίκας σούταρε από κοντά, όμως ο Ανέστης ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε την μπάλα.

Στο 18’ ο Παναιτωλικός έχασε διπλή ευκαιρία με τους Μόρσεϊ και Καρέλη να μην μπορούν να νικήσουν Γκροφ.

Στο 22’ δημιουργήθηκε ένταση μετά από αψιμαχία του Κολοβού με τον Λιάγκα. Στον παίκτη μάλιστα του Παναιτωλικού έγιναν ράμματα, ενώ ο αντίπαλος του ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε κουτουλιά. Από το ριπλέι φάνηκε ότι ο Κολοβός ακούμπησε εκτός φάσης τον Λιάγκα.

Στο 27’ σουτ του Χουάνπι, ο Γκροφ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 31’ ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε σουτ του Κολοβού.

ΝίκαςΧ2

Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή μπάλας, αλλά οι πράσινοι της Βοιωτίας πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Νίκα. Στο 44’ ο Γερεμέγεφ έβγαλε την ασίστ από δεξιά και ο 24χρονος μέσος πετάχτηκε στον αέρα, νικώντας με κεφαλιά τον Ανέστη για το 0-2.

Στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός απείλησε με τον Τσάπρα με τους φιλάθλους του Παναιτωλικού να αποδοκιμάζουν τους παίκτες της ομάδας τους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Σιδηρόπουλος έδωσε πέναλτι για ανατροπή του Καρέλη από τον Γκροφ. Μετά από τη χρήση του βίντεο, ο διεθνής ρέφερι πήρε πίσω την απόφαση του.

Στο 54’ ο Ανέστης στέρησε το χατ τρικ από τον Νίκα αποκρούοντας το σουτ του επιχείρησε. Στο 56’ ο Ελληνας γκολκίπερ είπε «όχι» και στον Γιαννιώτα.

Γκολ από την αλλαγή

Ο Ζοάο Πέδρο μπήκε ως αλλαγή στο 46’ και σκόραρε στο 60’ με υπέροχη κεφαλιά, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 77’ ο Ντουάρτε δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 88’ ο Μπουζούκης έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Καθυστέρησε να πλασάρει και ο Παζ «καθάρισε» τη φάση.

Στο 99’ ο Μπελμόντ μάρκαρε τον Μάρτενσον και ο Σιδηρόπουλος έκανε χρήση του VAR, σφυρίζοντας πέναλτι. Το πέναλτι δόθηκε στο 102’ και στο 104’ ο Ζοάο Πέδρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Πορτογάλος έδωσε την ομάδα του από τα χειρότερα.

Γκολ: 60’, 104’ πεν. Ζοάο Πέδρο /10’ πεν. , 44’ Νίκας
Διαιτητής: Τ. Σιδηρόπουλος
Κίτρινες: Χουχούμης, Αποστολάκης, Ανέστης, Ζοάο Πέδρο / Νίκας, Σαχπεκίδης, Γιαννιώτας, Γκροφ

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Στάγιτς, Χουχούμης (66’ Ντουάρτε), Μάρτενσον, Ντίας (80’ Μπουζούκης), Κολοβός (46’ Πέδρο Ζοάο), Χουάνπι, Μόρσεϊ (66’ Σενγκέλια), Καρέλης (80’ Βοϊλης).

Λεβαδειακός (Γ. Πετράκης): Γκροφ, Τσάπρας, Λιάγκας, Παζ, Βινίσιους (65’ Τζημόπουλος), Χάμοντ (81’ Μπελμόντ), Μεχία, Νίκας, Βρακάς (46’ Σαχπεκίδης), Γιαννιώτας (81΄Παναγιώτου), Γερεμέγεφ (89’ Σακό).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-2 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-2 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNC8yOS8xOC81OF80M182NDRkNjhlMzllZDdjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT7M25S”,”uploadDate”:”2023-04-29T18:56:22.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs9gt4aq4b61″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο