fbpx

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-3: Άλωσε το Περιστέρι η κρητική ομάδα, αγκάλιασε την 7η θέση

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-3: Άλωσε το Περιστέρι η κρητική ομάδα, αγκάλιασε την 7η θέση

Χορταστικό παιχνίδι στο Περιστέρι με τον ΟΦΗ να φτάνει στη νίκη (3-2) και να βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση της έβδομης θέσης.

Στο 7’ ο Ρομπάιγ έκανε την σέντρα – σουτ με τον Μανδά να απομακρύνει με δυσκολία την μπάλα.

Στο επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Ντίκο από δεξιά είδε την κίνηση του προωθημένου Ντιουσέ, ο οποίος πάτησε περιοχή και με σουτ σκόραρε (0-1).

Οι γηπεδούχοι δεν πανικοβλήθηκαν από το γκολ και προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους για να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 14’ σουτ του Γκονζάλες έφυγε άουτ και στο 16’ κέρδισαν πέναλτι. Ο Κλωναρίδης γύρισε την μπάλα, η οποία βρήκε το χέρι του Διαμαντή μέσα στην περιοχή. Ο Ρομπάιγ εκτέλεσε, ο Μανδάς έπεσε σωστά, όμως η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα (1-1).

Ο ΟΦΗ πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ στο 26’. Ο Γιαννιώτης προσπάθησε να γυρίσει πάνω στον Έρλινγκμαρ, όμως ο Μεγιάδο καραδοκούσε, έκλεψε την μπάλα και σκόραρε για το 1-2.

Στο 35’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν για δεύτερη φορά. Ο Γκονζάλες έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Βούρος έβαλε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-2.

Στο 40’ ο Ατρόμητος έφυγε στην κόντρα, ο Κωτσόπουλος σούταρε με τον Μανδά να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 62’ ο Κλωναρίδης βρέθηκε σε θέση βολής, χωρίς να μπορέσει να σκοράρει.

Για τρίτη φορά

Η κρητική ομάδα πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ. Ο Μεγιάδο τροφοδότησε τον Λάρσον, που έκανε κίνηση δεξιά της περιοχής. Ο Σουηδός γύρισε και ο Ντίκο με κεφαλιά έκανε το 2-3.

Στο 74’ ο Μπάκιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει

Γκολ: 16’ πεν. Ρομπάιγ, 35’ αυτ.Βούρος / 8’ Ντιουσέ, 26’ Μεγιάδο, 65’ Ντίκο

Διαιτητής: Γ. Τζοβάρας

Κίτρινες: Μαυρομμάτης, Καμαρά / Μπάκιτς, Λάρσον, Μεγιάδο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες (83’ Οικονομίδης), Αγκιμπού (91’ Κιάρτανσον), Έρλινγκμαρκ (72’ Φριντγιόνσον), Ρομπάιγ (91’ Τζοβάρας), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (72’ Τζαβίδας).

ΟΦΗ: Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Βούρος, Μεγιάδο, Ντιουσέ (84’ Περέα), Τοράρινσον, Λάρσον (90’ Μαρινάκης), Ντίκο (76’ Μοσκέρα), Μπάκιτς (76’ Νέιρα), Φελίπε (90’ Γκρένινγκ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο