fbpx

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-0: «Χρυσός» βαθμός για τη Λαμία, στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-0: «Χρυσός» βαθμός για τη Λαμία, στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού

Το ματς της Τρίπολης δεν ανέδειξε νικητή με τον Αστέρα Τρίπολης να παραχωρεί ισοπαλία στη Λαμία (0-0), η οποία βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και μπροστά στις δύο εστίες έγιναν λίγες φάσεις. Η πρώτη τελική έγινε στο 25’ μετά από σουτ του Αλβάρες.

Στο 30’ ο Μπαρτόλο από αριστερά έβγαλε τη σέντρα προς τον Κρέσπι, ο οποίος μέσα στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά, όμως ήταν άστοχος. Ο 27χρονος Ισπανός σούταρε στο 42’ χωρίς να απειλήσει.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου, μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ούτε μία ευκαιρία, όμως κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.

Στο 53’ σουτ του Μπαρτόλο ήταν άστοχο και στο 56’ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Ο Μπαράλες έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, μετά το γύρισμα του Μπαρτόλο, με τον Κοσέλεβ να αποκρούει με δυσκολία.

Στο 66’ οι Αρκάδες ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα στον Τιλίκα, αλλά ο ρέφερι έδειξε «πέναλτι» και η απόφαση του Τζήλου επιβεβαιώθηκε και από το VAR.

Δοκάρι

Στο 67’ ο Κρέσπι ήταν άστοχος, ενώ στο 71’ η Λαμία είχε δοκάρι με τον Μεδίνα. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μανούσο και στο 78’ ήταν η σειρά του Αστέρα να χάσει ευκαιρία. Μετά από λάθος έξοδος από τον Κοσέλεφ, η μπάλα έφτασε στον Μπαράλες, ο οποίος έκανε το σουτ, όμως ήταν άστοχος.

Στο 90’ ο Καστάνιο αστόχησε από κοντά και στο 93’ ο Βασιλαντωνόπουλος δεν μπόρεσε να γίνει ο ήρωας για την ομάδα του.

Γκολ:

Διαιτητής: Θ. Τζήλος

Κίτρινες: Μουνάφο / Μεδίνα, Μανούσος, Στάνκο

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Γκαρσία, Ατιένθα, Καστάνο, Άλβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κρέσπι, Τιλίκα (90’ Μπερτόγλιο), Μπαρτόλο (77’ Σίτο), Μπαράλες (90’ Κωστέας).

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεβ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμπάντα, Τζανδάρης (68’ Στάνκο), Σλίβκα (87’ Μπεχαράνο), Νούνιες (87’ Τσούκαλος), Βέργος (20’ Βέργος), Μαρτίνεθ (68’ Βασιλαντωνόπουλος), Μεδίνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο