fbpx

ΠΑΟΚ: Ανασύνταξη ενόψει Άρη με επιστροφές και απώλειες

ΠΑΟΚ: Ανασύνταξη ενόψει Άρη με επιστροφές και απώλειες

Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη (Κυριακή 30/4, 20:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες και τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

Η –ταχεία– προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (28/4) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν παιχνίδια κατοχής, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα σε υψηλή ένταση.

Στα ευχάριστα για τον Λουτσέσκου, το γεγονός πως οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Αντίθετα, οι Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησαν ατομικό.

Ακόμη, ο Ίνγκι Ίνγκασον, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από την αναμέτρηση στην “OPAP Arena”, έκανε θεραπεία και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική. Επιπλέον, ο Γιάννης Κάργας, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο πρώτο δεκάλεπτο, κλήθηκε σε απολογία την Τρίτη (2/5) από τη διοίκηση, του επιβλήθηκε πρόστιμο με βάση τον εσωτερικό κανονισμό, ενώ μέχρι την απολογία του θα προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β΄.

Το Σάββατο (29/4) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο