fbpx

Παναθηναϊκός: Οι σίγουροι για ΑΕΚ και τα ερωτηματικά

Παναθηναϊκός: Οι σίγουροι για ΑΕΚ και τα ερωτηματικά

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του, για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την Κυριακή 30/4.

Μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη ένα πλάνο στο μυαλό του, για το πως θα αντιμετωπίσει την Ένωση και οι «πράσινοι» να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά από 13 χρόνια.

Ο Σέρβος τεχνικός προσανατολίζεται στο να παρατάξει στο χώρο του κέντρου, την τριάδα των Πέρεθ, Κουρμπέλη και Τσέριν, με την οποία οι «πράσινοι» δεν έχουν χάσει ούτε ένα ντέρμπι.

Παράλληλα, υπάρχουν και ορισμένα ερωτηματικά για τον τεχνικό των «πρασίνων». Ο Μπερνάρ μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε ως αριστερός εξτρέμ κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για να διατηρήσει τη θέση και έτσι, από τη στιγμή που ο Παλάσιος θα πάει από την απέναντι πλευρά, όλα δείχνουν πως ο Μαντσίνι, θα έρθει από τον πάγκο, με τον Αργεντίνο να βρίσκεται και αυτός σε εξαιρετική κατάσταση.

Για την κορυφή της επίθεσης, αποτελεί ρίσκο να ειπωθεί με βεβαιότητα ποιος θα ξεκινήσει εκ των Σπόραρ και Ιωαννίδη, αλλά ίσως ο Σλοβένος να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο