fbpx

Αποθεωτικά σχόλια στη Σλοβενία για τον Σπόραρ

Αποθεωτικά σχόλια στη Σλοβενία για τον Σπόραρ

Μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει στη Σλοβενία οι καλές εμφανίσεις του Άντρατζ Σπόραρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην πατρίδα του, ο επιθετικός των «πράσινων» έχει κάνει την καλύτερη επιλογή με το να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟ. «Ο Σποράρ επιβεβαίωσε την εξαιρετική του φόρμα με το τρίτο του γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια» είναι ο τίτλος στο «snportal.si»

«Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ήρθε από τον πάγκο στο κρίσιμο ματς στη μάχη της ομάδας του για τον τίτλο, απέναντι στον Βόλο και με κεφαλιά στο 65ο λεπτό επικύρωσε τη νίκη με 2-0.

Για τον Σποράρ, αυτό είναι ήδη το 14ο γκολ με τη φανέλα του ελληνικού γίγαντα σε όλες τις διοργανώσεις, που τον τοποθετεί στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του συλλόγου και τον κατατάσσει στην τέταρτη θέση του πίνακα των σκόρερ συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα με 11 γκολ», αναφέρεται στη συνέχεια.

Επιπλέον, το άρθρο γράφει και τους υπόλοιπους Σλοβένους: «ο Μάτιτς Κότνικ υπεραμύνθηκε στην εστία του Βόλου και οι Ανταμ Τσέριν και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στάθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για τον Παναθηναϊκό μέχρι το 69ο λεπτό.

Αυτή τη στιγμή η κατάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι εξαιρετικά αμφίρροπη, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι ισόβαθμοι με 75 βαθμούς, αλλά η ομάδα με τη σλοβενική παροικία προηγείται αυτή τη στιγμή λόγω καλύτερου συντελεστή στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Το ντέρμπι της Αθήνας διεξάγεται αυτή την Κυριακή και μια νίκη θα μπορούσε να κρίνει τον πρωταθλητή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο