fbpx

Μπράτσος: «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός, γι’ αυτό κέρδισε» (vid)

Μπράτσος: «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός, γι’ αυτό κέρδισε» (vid)

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αναγνώρισε ο Κώστας Μπράτσος μετά την ήττα του Βόλου.

Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας παραδέχθηκε πως δε μπορείς να περιμένεις πολλά όταν παίζεις αντίπαλος με μια τόσο καλή ομάδα και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των «πράσινων».

Τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Βόλου:

«Σίγουρα μια νίκη σήμερα θα ήταν ένα καλό δώρο. Αλλά όταν παίζει με έναν τόσο καλό αντίπαλο δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από το σημερινό παιχνίδι είναι το πρώτο ημίχρονο που είχαμε την κατοχή και μπορούσαμε να σκοράρουμε κιόλας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος και γι’ αυτό κέρδισε».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου στην COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου στην COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNC8yNi8xNy8xMV8wM182NDQ5NWIyNzk0N2E3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT36S”,”uploadDate”:”2023-04-26T17:11:04.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs6uqgx9sqg1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο