fbpx

Μάντσεστερ Σίτι: Ετοιμάζει πρόταση για τον Χίκεϊ – Αρνητική η Μπρέντφορντ

Μάντσεστερ Σίτι: Ετοιμάζει πρόταση για τον Χίκεϊ – Αρνητική η Μπρέντφορντ

Η Μπάγερν Μονάχου είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ζοάο Κανσέλο από τη Μάντσεστερ Σίτι, παίζοντας δανεικός ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τη συμφωνία να προβλέπει οψιόν αγοράς του παίκτη το καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ βρέθηκε ξαφνικά εκτός βασικών πλάνων του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το Μουντιάλ και αποχώρησε από τους πρωταθλητές Αγγλίας μετά από 3,5 χρόνια (154 συμμετοχές, εννέα γκολ), δύο τίτλους στην Premier League (όπου επιλέχθηκε τις δύο προηγούμενες σεζόν ως μέλος της καλύτερης ενδεκάδας) και ένα League Cup.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Γκουαρντιόλα εξετάζει την περίπτωση του Τεό Ερνταντέζ, αλλά η Μίλαν δεν θέλει να τον παραχωρήσει. Ετσι η πρωταθλήτρια Αγγλίας στρέφεται στην περίπτωση του Άαρον Χίκεϊ. Ο 20χρονος Σκωτσέζος αριστερός μπακ έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις του στην Μπρέντφορντ, ερχόμενος το περασμένο καλοκαίρι από την Μπολόνια, και ο Γκουαρντιόλα προσφέρει 35 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Ο τεχνικός όμως της ομάδας του Λονδίνου, Τόμας Φρανκ, έβαλε «φρένο» στην προσπάθεια των «πολιτών»: «Ο Ααρον δεν είναι προς πώληση. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και θέλω να τον κρατήσουμε στην ομάδα», τόνισε σχετικά ο Δανός τεχνικός, αλλά η ομάδα του Μάντσεστερ επιμένει.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο