fbpx

Λίβερπουλ: «Όχι» από Μπάγερν για Γκράβενμπερχ – «Στροφή» στον Κάλβιν Φίλιπς 

Λίβερπουλ: «Όχι» από Μπάγερν για Γκράβενμπερχ – «Στροφή» στον Κάλβιν Φίλιπς 

Η Λίβερπουλ αποφάσισε να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Τζουντ Μπέλινγκαμ και στρέφεται σε άλλες λύσεις, αλλά θα πρέπει να ξεχάσει και την περίπτωση του Ράιαν Γκράβενμπερχ, καθώς η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε να μην μπει στον «πλειστηριασμό» για την απόκτηση του 19χρονου Αγγλου μέσου της Ντόρτμουντ, καθώς η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 140 εκατ. ευρώ και ο Γερμανός κόουτς προτιμά να διαθέσει αυτό το ποσό για την αγορά δύο ή τριών παικτών για τη μεσαία γραμμή των «κόκκινων».

Ο Γερμανός τεχνικός συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας και συμφώνησε στην απόφαση να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια για την απόκτηση του Μπέλινγκαμ και της έδωσε τη λίστα με τους υποψήφιους παίκτες για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως στη λίστα αυτή είναι έξι παίκτες, από τους οποίους η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να πάρει δύο ή τρεις το καλοκαίρι ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «TIMES» ο Γκράβενμπερχ είναι σε αυτή τη λίστα και μάλιστα άνθρωπος της Λίβερπουλ συναντήθηκε με τον πατέρα του στο Αμστερνταμ και συζήτησαν τη μεταγραφή. Ο 20χρονος Ολλανδός μέσος όμως θα μείνει στην Μπάγερν, καθώς η ομάδα του Μονάχου ξεκαθάρισε πως δεν είναι προς πώληση.

Ετσι σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Κλοπ στρέφεται στη λύση του Κάλβιν Φίλιπς, ο οποίος δεν έχει θέση στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα η Λίβερπουλ είναι πρόθυμη να προσφέρει 40 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του.

Εκτός του Φίλιπς, πρώτος στη λίστα αυτή είναι ο Ντέκλαν Ράις, ο οποίος το καλοκαίρι θα φύγει από τη Γουέστ Χαμ. Επίσης ο Κλοπ εξετάζει τις περιπτώσεις του Νικολό Μπαρέλα της Ιντερ, του Μοϊσές Καϊσέδο της Μπράιτον και του Ματέους Νούνιες της Γουλβς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο