fbpx

Δολοφονία Καμπανού: Οι φονιάδες σκοτώνουν ξανά τον Άλκη στο δικαστήριο 

Δολοφονία Καμπανού: Οι φονιάδες σκοτώνουν ξανά τον Άλκη στο δικαστήριο 

Ξεκίνησαν οι απολογίες των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη και μαζί ξεκίνησαν να… δολοφονούν τον Αλκη και την οικογένεια του, άλλες 12 φορές.

Από τις πρώτες κιόλας απολογίες καταλαβαίνεις ότι και οι 12, ασχέτως ποιος έδωσε τη μοιραία μαχαιριά, θα έπρεπε να κλειστούν μέσα ισόβια, μόνο και μόνο με όσα υποστηρίζουν! Διαβάζεις τις απολογίες των δύο πρώτων (και οι υπόλοιποι κάπως έτσι θα κινηθούν) και εξοργίζεσαι με την κυνικότητα τους και τις δήθεν συγγνώμες προκειμένου να δείξουν δήθεν μεταμέλεια. «Βγήκαμε για να χτυπήσουμε, να κυνηγήσουμε αντιπάλους οπαδούς, να κάνουμε επεισόδιο, όχι τέτοιας έκτασης, δεν θέλαμε να σκοτώσουμε» είπαν στις απολογίες τους.

Δείχνοντας το μέγεθος της αλητείας τους, οι φονιάδες του άτυχου Αλκη, παραδέχονται κυνικά σε βαθμό που προκαλούν το κοινό αίσθημα, τι; Ότι δεν είχαν τι να κάνουν και βγήκαν να χτυπήσουν κόσμο, έτσι για να σπάσει η μονοτονία τους. Για τη ψευτομαγκιά Προσέξτε: ούτε καν να χτυπήσουν αντίπαλους κάφρους με τους οποίους έχουν τα ίδια μυαλά και κάνουν τις ίδιες δουλειές (ναρκωτικά, προστασία, κλοπές, ξυλοδαρμούς, καταστροφές, εμπρησμούς, μαχαιρώματα, ραντεβού θανάτου και ο,τι άλλο υπάρχει στον κοινό ποινικό κώδικα. κλπ). Ετσι απλά, να χτυπήσουν τυφλά, ανυποψίαστους πολίτες με πρόσχημα το οπαδιλίκι. Για τέτοια διεστραμμένα άτομα μιλάμε που όλα τους καλύπτονται μέσα σε Συνδέσμους και κατ’ επέκταση καλύπτονται από τις ίδιες τις ΠΑΕ. Βγήκε η… αγέλη από ύαινες να κάνει επεισόδιο. Κι επειδή είναι θρασύδειλοι που το αποδεικνύουν πάντα στα δικαστήρια, όσοι φτάσουν σε αυτά, αρχίζουν τα δεν ήξερα, δεν ήμουν εκεί, εγώ μόνο έβλεπα, δεν κρατούσα τίποτα, μου είπαν, δεν είδα και δεν άκουσα. Αποκορύφωμα αυτό το «δεν θέλαμε να σκοτώσουμε». Λες και όταν βγαίνουν με μαχαίρια, σφυριά, τσεκούρια, μολότοφ και γιαταγάνια, θέλουν απλά να κάνουν… αθλοπαιδιές! Δεν πάει (και καλά) το μυαλό τους ότι μπορεί με τόσο βαρύ οπλισμό να σκοτωθεί κάποιος, ακόμα και οι ίδιοι. Όχι, είναι δήθεν πυρηνική φυσική και δεν το καταλαβαίνουν. Και μόνο που τους αφήνουν να λένε τέτοιες χυδαιότητες, θα έπρεπε να τους κλείσουν μέσα ισόβια για ασέβεια νεκρού και ασέβεια προς το δικαστήριο… 

Φονιάδες, πιστολέρο, μαχαιροβγάλτες, κλεφτρόνια, πρεζόνια, ντίλερς, μπράβοι. Τα περισσότερα από αυτά τα κατακάθια της κοινωνίας ζουν και γιγαντώνονται σε Συνδέσμους οπαδών, κρυμμένοι ανάμεσα σε οργανωμένους φίλους των ομάδων που ουδεμία σχέση έχουν με τέτοιες πρακτικές. Όμως είναι λίγοι και οργανώθηκαν απλά για να μπορούν να εξασφαλίζουν ένα φτηνό εισιτήριο. Όμως πόσοι Σύνδεσμοι οπαδών είναι ή μένουν καθαροί; Μετρημένοι στα δάχτυλα. Παντού γιάφκες, ακόμη και μέσα στα γήπεδα των ομάδων τους! Κι επειδή η Αστυνομία μετά τη δολοφονία του Αλκη ξεκίνησε εφόδους δεξιά κι αριστερά, οι οργανωμένοι ψευτόμαγκες κρύβουν τα οπλοστάσια τους σε παρακείμενα κτίρια ή οικοδομές ή ερειπωμένες αποθήκες.

Αν διαβάσει κάποιος τι έχει ειπωθεί από φονιάδες και συνεργούς τους σε δολοφονίες ή απόπειρες, με οπαδικά κίνητρα, θα διαπιστώσει ότι όλοι λένε τα ίδια. Είτε στη δολοφονία του Δημητριάδη, είτε του Μποζίτσκι, είτε του Φιλόπουλου, είτε του Καρνέζη, του Ρουσάκη, του Κατσούλη και των άλλων ανυποψίαστων θυμάτων που βρέθηκαν στο δρόμο τους, όλοι δηλώνουν ότι δεν ήθελαν, δεν ήξεραν, δεν έκαναν τίποτα, το έκαναν άλλοι. Ολοι βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Ολοι ζητούν «συγγνώμη» και δηλώνουν μετανιωμένοι. Ασχετα, που όταν τη γλιτώσουν, στο επόμενο οπαδικό επεισόδιο θα τους βρεις παρόντες! Γιατί; Γιατί κάτι τέτοια στον πόλεμο των οργανωμένων στρατών, θεωρούνται «παράσημα» και ανεβαίνουν στην εκτίμηση των στρατών αλητείας. Κι έχουν το θράσος πολλοί, αυτό να το ονομάζουν «οπαδικό κίνημα». Λες και γνωρίζουν την έννοια της λέξης «κίνημα». 

Υ.Γ.  Όταν ξεκίνησε η δίκη, οι 12 κατηγορούμενοι είχαν συνολικά 25 δικηγόρους υπεράσπισης! Πως γίνεται αυτό; Που βρήκαν τα λεφτά για όλους αυτούς; Ποιος τους πληρώνει; Οι ίδιοι; Οι γονείς τους; Οι Σύνδεσμοι βάζουν ρεφενέ; ‘Η οι ΠΑΕ; 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο