fbpx

Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Του έχει πάρει για τα καλά τον αέρα

Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Του έχει πάρει για τα καλά τον αέρα

Ο Άρης νίκησε για 2η φορά φέτος τον απογοητευτικό και απογοητευμένο Ολυμπιακό, ξανά με 2-1 στο «Κλ. Βικελίδης» στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League κι έδειξε ότι του πήρε για τα καλά τον αέρα, αφού σε τέσσερα ματς φέτος, οι «κίτρινοι» έχουν δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 3’ έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Μπακαμπού δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Μασούρα που αστόχησε σε κενή εστία.

Στο 12’ σουτ του Νταρίντα με καλές προϋποθέσεις έφυγε άουτ, ενώ στο 15’ υπήρξαν νεύρα όταν ο Καμαρά πήγε να σπρώξει τον Ανδρούτσο. Στο 20’ ο Μασούρας βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Κουέστα απέκρουσε. Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο 25λεπτο, όμως ο Έλληνας διεθνής επιθετικός έχασε δύο ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε στο 36’ με απίθανη απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Πάλμα. Ο εξτρέμ από την Ονδούρα έχει τεράστια ποιότητα και στο 1-0 έκανε μία απίστευτη εκτέλεση κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, πάντως, γιατί ο Μάκελι είχε δώσει επανάληψη νωρίτερα στο κόρνερ επειδή ο Πίρσμαν ήταν στο έδαφος. Στο 44’ ο Εμβιλά έκανε λάθος, η μπάλα πήγε στα πόδια του Ματέο Γκαρσία, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

Στο β’ ημίχρονο κι ενώ όλοι περίμεναν αντίδραση από τους «ερυθρόλευκους» αυτή δεν ήρθε. Με εξαίρεση τον ορεξάτο Κώστα Φορτούνη και τον αποκομμένο Μπακαμπού, οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν νωθροί, ασύνδετοι κι έδειχναν ότι δεν ήξεραν τι ακριβώς ζητούσαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αρης χωρίς να φορτσάρει δημιουργούσε κινδύνους εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη της άμυνας του Ολυμπιακού που σε ένα από αυτά, ο Μπα προσπάθησε να κόψει σέντρα του Ιτούρμπε αλλά έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα του Πασχαλάκη, με τον Νταμπό να προλαβαίνει και να χρίζεται σκόρερ του 2-0 στο 65’.

Δυο λεπτά μετά, ο Ανδρούτσος επιχείρησε σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Μαζικού και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα. Το VAR που έλεγξε τη φάση φώναξε τον ρέφερι να τη δει στο μόνιτορ για χέρι του παίκτη του Αρη και ο Μακέλι έδωσε το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακαμπού και μείωσε 2-1 στο 70’. Όμως ο Ολυμπιακός φάνηκε ότι δεν είχε δυνάμεις να κυνηγήσει κάτι περισσότερο…

Ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι κιτρίνισε τους Καμαρά, Μασούρα, Πίρσμαν, Νταμπό, Ανδρούτσο.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Πάλμα (58’ Ιτούρμπε), Νταμπό (88’ Ενκουλού), Γκαρσία (74’ Καμάτσο), Καμαρά (88’ Χριστοδουλόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ (86’ Ραμόν), Ανδρούτσος, Εμβιλά, Κασάμι (59’ Χουάνγκ), Μασούρας (59’ Μπιέλ), Βρουσάι (74’ Βαλμπουενά), Φορτούνης, Μπακαμπού (86’ Ελ Αραμπί).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο