fbpx

Αλμέιδα: «Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο» (vid)

Αλμέιδα: «Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο» (vid)

Για τον τρόπο που η ομάδα του διαχειρίστηκε το παιχνίδι μετά την αποβολή του Κάργα και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ πρόσθεσε πως απόψε θα χαρούν τη νίκη και από αύριο θα επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω πως ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έμεινε με δέκα. Θεωρώ πως εκτός από την αποβολή, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο παίξαμε πολύ καλά, είχαμε ευκαιρίες και σκοράραμε.

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να φροντίζω τους ποδοσφαιριστές και πιστεύω στην ομάδα. Τα πάμε πολύ καλά και αυτό είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα. Θα χαρούμε τη νίκη και από αύριο θα συγκεντρωθούμε στον επόμενο αντίπαλο».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNC8yNi8yMC8xOV81NF82NDQ5ODc2YTZhN2M4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M6S”,”uploadDate”:”2023-04-26T20:18:31.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs6yovam7svd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο