fbpx

Ομάδα της Serie A θέλει τον Μπιλάλ

Ομάδα της Serie A θέλει τον Μπιλάλ

Ομάδα από την πρώτη κατηγορία της Ιταλίας δείχνει να έχει ψηλά στην λίστα της τον Μπιλάλ και αναμένεται να του καταθέσει πρόταση.

Ο Μπιλάλ έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδα απο πέρσι στην Κ19 του Παναθηναϊκού, αφού την οδήγησε στον τίτλο, ενώ φέτος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο UEFA Youth League, μετρώντας 9 γκολ σε 4 εμφανίσεις.

Ένα ακόμη θετικό είναι πως πήρε ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό Β’ και «έγραψε» 3 γκολ στην Super League 2, χωρίς ωστόσο να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και να τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε μια σεζόν που κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο με τους «πράσινους» να κάνουν πρωταθλητισμό.

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα, ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και υπάρχει σύλλογος της Serie A που πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του και δεν αποκλείεται να κάνει επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Ο Μπιλάλ ωστόσο, έχει συμβόλαιο έως το 2024 και έτσι ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο σε κάθε πρόταση, με τον συγκεκριμένο παίκτη να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο