fbpx

Οι παίκτες της Τότεναμ δίνουν πίσω στον κόσμο τα χρήματα των εισητηρίων

Οι παίκτες της Τότεναμ δίνουν πίσω στον κόσμο τα χρήματα των εισητηρίων

Μετά την ντροπιαστική εκτός έδρας ήττα με 6-1 από την Νιουκάστλ οι παίκτες της Τότεναμ ζήτησαν συγνώμη, ενώ αποφάσισαν να δώσουν πίσω τα λεφτά σε όσους ταξίδεψαν για το ματς.

Η Νιουκάστλ διέλυσε την Τότεναμ εντός έδρας με 6-1 και η ομάδα του Λονδίνου μετά την εξάρα στο St. Jame’s Park απέλυσε τον υπηρεσιακό της προπονητή.

Την Τρίτη (25/4) οι παίκτες της Τότεναμ με μήνυμα προς τους φιλάθλους ζήτησαν συγνώμη. Για την ακρίβεια στο μήνυμά τους ανέφεραν πως θα επιστρέψουν τα χρήματα του εισιτηρίου σε όσους πήγαν να δουν την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

«Ως ομάδα καταλαβαίνουμε την οργή και τον θυμό σας. Δεν ήταν αρκετά καλό. Ξέρουμε ότι οι λέξεις δεν είναι αρκετές σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά πιστέψτε μας, μια ήττα σαν αυτή πονάει. Εκτιμάμε την στήριξή σας, είτε στα εκτός είτε στα εντός έδρας παιχνίδια και με αυτό το σκεπτικό θέλουμε να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους δίνοντάς τους πίσω το κόστος από τα εισιτήρια.

Ξέρουμε ότι αυτό δεν θα αλλάξει ό, τι έγινε την Κυριακή και θα κάνουμε τα πάντα για να βάλουμε ξανά τα πράγματα στη θέση τους στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη, τότε που η στήριξή σας θα σημαίνει τα πάντα για εμάς. Μαζί και μόνο μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο