fbpx

«Ψάχνεται» για Πέρετζ ο Παναθηναϊκός

«Ψάχνεται» για Πέρετζ ο Παναθηναϊκός

Στο Ισραήλ γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ντορ Πέρετζ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός έχει τονίσει πως αυτή την περίοδο δεν ασχολείται με τα μεταγραφικά, αφού η προσοχή είναι στραμμένη στην κούρσα τίτλου. Ωστόσο τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνεχίζονται και γράφουν ότι οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Ντορ Πέρετζ, που αγωνίζεται στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με το Sport5, ο 27χρονος αμυντικός μέσος, που ξεχωρίζει σε μια μέτρια σεζόν της Μακάμπι, βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση απόκτησής του το καλοκαίρι. Ο Πέρετζ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και φέτος μετρά 35 συμμετοχές, με δυο γκολ και δύο ασίστ.

Ο Ισραηλινός μέσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ κι έπαιξε ένα εξάμηνο ως δανεικός στην Μακάμπι Χάιφα. Στη συνέχεια έφυγε από την ομάδα του… λαού το καλοκαίρι του 2021 ως ελεύθερος για να πάει στην Ιταλία και τη Βενέτσια, όμως δεν έμεινε πολύ εκεί και μετά από μία σεζόν, το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με την εθνική του Ισραήλ μετρά 33 συμμετοχές και έξι γκολ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο